GeriAlışveriş Ipad’inize kumaş etkisi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ipad’inize kumaş etkisi!

Ipad’inize kumaş etkisi!

Fabric Effect ile sıradışı Ipad kılıfı.

Ipad sahipleri artık tabletlerini kendi zevklerine göre giydiriyor! Fabric Effect’in sürekli yenilenen online ürün kataloğunda onlarca renk ve desen var. Ayrıca Fabric Effect kılıfları sadece görüntüden ibaret değil, pofuduk katmanlı içyapısı hem darbelere hem de su dökülmelerine karşı Ipad’inize oldukça yeterli bir koruma sağlıyor.

Fabric Effect'in size sunduğu bir başka kilit özellik ise Ipad’inizi çıplak formunda kullanabilme imkânı tanıması ve onun orijinal tasarımını size hissettirmesi. “Tasarımına milyon dolar harcanan bir ürünü neden deri ya da silikon kaplı şekilde kullanayım ki?” fikri markamızı doğurdu diyor, Fabric Effect kurucusu Yiğit Atlay. 

Fabric Effect doğa dostu, siparişle sınırlı sayıda üretim yapan, yerli&yabancı butik kumaşlar kullanan, profesyonel anlayışla kurulan ve yönetilen öncelikli olarak müşteri memnuniyetini hedefleyen bir marka. Eğer sizde sıradışı bir Ipad kılıfı arıyorsanız, her ay yeni modeller eklenen ve Tofisi’nin hazırladığı pratik ve geniş kapsamlı e-ticaret sitesi “fabriceffect.com”un online kataloğuna göz atabilirsiniz.

www.fabriceffect.com

False