GeriAlışveriş ipad 2 Geliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

ipad 2 Geliyor!

ipad 2 Geliyor!

Daha İnce, Daha Hafif, Daha Hızlı

Multi-Touch (Çoklu Dokunma) ekranıyla bilgisayar dünyasında çığır açan ipad, kendini geliştirmeye devam ediyor. Yetişkinler için iş ve özel yaşamda birçok kolaylık sağlamasının yanı sıra çocuklar için de eğlenceli aplikasyonlar (uygulamalar) sunması kullanım alanını genişletiyor. Yepyeni ipad 2’ler yakında Türkiye’de satışa sunulacak.

iPad 2; Daha İnce, Daha Hafif, Daha Hızlı

Apple; internette gezinmek, e-posta okumak ve göndermek, fotoğrafların keyfini çıkarmak, videolar izlemek, müzik dinlemek, oyun oynamak, e-kitap okumak ve çok daha fazlası için yarattığı sihirli cihazı yeni nesil iPad2 ile teknoloji tutkunlarını yine etkisi altına alıyor.

Tamamen yenilenen iPad 2, 9.7 inç LED arkadan aydınlatmalı LCD ekran ile orijinal iPad’den yüzde 33 daha ince ve yüzde 15’e kadar daha hafif olan yeni bir tasarıma sahip. Apple’ın yeni çift çekirdekli A5 işlemcisi şaşırtıcı derecede hızlı performans ve inanılmaz grafikler sunuyor ve şimdi ilk defa yenilikçi FaceTime özelliğini iPad kullanıcılarına getiren, FaceTime® ve Photo Booth® için ön VGA kamera ve 720p HD video yakalayan arka kamera olmak üzere iki kamera içeriyor. Kullanıcılarına 10 saate kadar pil ömrü sunan iPad 2, operatörlerin 3G ağları üzerinden çalışan modelleri ve zengin renk seçenekleri sunan yenilikçi iPad Smart Cover ile her zevke hitap ediyor.

Yeni iPad 2’lerin tanıtım toplantısında konuşan Apple CEO'su Steve Jobs: “iPad, satılan 15 milyonu aşkın iPad ile mobil aygıtlarda tamamen yeni bir kategori tanımladı.“ derken, “Diğerleri yeni nesil iPad’i kopyalamaya çabalarken, biz rekabette çıtayı daha ileri taşıyıp büyük ihtimalle onları tekrar çalışma panolarına geri döndürecek olan iPad 2'yi piyasaya sürüyoruz.” diye devam etti.

Ön ve Arka Kameralar ile Bambaşka Bir Fotoğraf Keyfi

iPad2 kullanıcıları yeni ön ve arka kameralar ile milyonlarca iPhone4®, iPod Touch® ve Mac® kullanıcısı ile FaceTime aramaları yapıyor ve böylece Wi-Fi’nin olduğu her yerde ailelerini ve arkadaşlarını görebiliyor. Phone Booth ise her iki kameradan da çekilen fotoğraflara sıkışma, bükülme, kaleydoskop gibi sekiz özel fotoğraf efektinden oluşan eğlenceli görsel efektler uygulamanıza olanak sağlıyor.

iPad 2 dünyanın en ileri mobil iletişim sistemi iOS 4.3 ile birlikte kullanıcısına daha hızlı Safari mobil gezinme performansı ve yepyeni özellikler sunuyor. iPad 2’de ayrıca gelişmiş oyun performansı için yerleşik cayro, gelişmiş 3G yükleme hızları için HSUPA desteği ve isteğe bağlı adaptör kullanarak bir HDTV üzerine iPad ekranını yansıtmaya olanak tanıyan HDMI Video Yansıtma bulunuyor.

Kendi Kendini Hizalayan Rengarenk Smart Cover’lar

iPad 2 için özel olarak tasarlanmış yenilikçi Smart Cover, ince ve hafif profilini korurken iPad ekranı için de koruma sağlıyor. Takmayı ve çıkartmayı kolaylaştıran, kendi kendini hizalayan eşsiz bir manyetik menteşe ile tasarlanan iPad 2 Smart Cover, açıldığında otomatik olarak iPad 2’yi uyandırıyor ve kapandığında otomatik olarak uyutuyor. Ekranı temiz tutmaya yardımcı olmak için yumuşak bir mikro fiber astara sahip olan Smart Cover, aynı zamanda yazı yazmak veya video görüntülemek için stand şeklini de alıyor. 

False