GeriEtkinlikler Huggies Summer Mag kapak bebeğini arıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Huggies Summer Mag kapak bebeğini arıyor

Huggies Summer Mag kapak bebeğini arıyor

Katılım 21 Haziran-30 Temmuz tarihleri arasında!

Bebeğiniz plajda kumdan kaleler yapmaya bayılıyorsa, güneşe şapkasız çıkmam diyorsa, plajların en güzeli ya da yakışıklısı olmaya adaysa bu yaz Huggies Little Swimmers Summer Mag uygulamasıyla Bebeğim ve Biz Dergisi’nin kapağında onun tatlı yüzü yer alabilir!

21 Haziran- 30 Temmuz tarihleri arasında Facebook Huggies Little Swimmers sayfasını beğenip uygulamaya girenleri “Sudan Çıkmayanlar”, “Plajın En Yakışıklısı”, “Plajın En Güzeli”, “Kumdan Kale Yapanlar”, “Gölgede Takılanlar”, “Gözlüksüz Çıkmayanlar”, “Şapkasız Çıkmayanlar”, “Güneş Banyosu Yapanlar” kategorileri karşılıyor. Bu kategorilere göre bebeğinin fotoğrafını uygulamaya yükleyen kullanıcılar her hafta kategorilerindeki en fazla oyu toplamaya çalışıyorlar. Her hafta en çok oyu alan ilk 10 bebek Huggies Little Swimmers mayo bebek bezi kazanıyor.

Bebeğim ve Biz Dergisi

6 hafta boyunca tüm kategoriler arasında en çok oyu alan şanslı bebekler, Huggies jürisi tarafından değerlendirilerek Bebeğim ve Biz Dergisi Eylül sayısının kapak bebeği olmaya hak kazanıyor. 

www.facebook.com/HuggiesTurkiye

False