GeriAlışveriş Hollywood yıldızlarının tercihi bu çizmeler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hollywood yıldızlarının tercihi bu çizmeler!

Hollywood yıldızlarının tercihi bu çizmeler!

Ünlülerin vazgeçilmezi haline gelen Dav yağmur çizmeleri Vepa’62’de...

Amy Adams, Alessandra Ambrosio, Ashley Greene, Emmy Rossum, Ashley Benson ve Jessica Alba gibi ünlülerin vazgeçilmezi haline gelen Dav yağmur çizmeleri Vepa’62’de!

Amerika’da birçok ünlünün tercih ettiği DAV, yağmur çizmelerini şimdiye kadar hiç görülmemiş ve alışılmışın dışında kalıplara sokuyor. Kullandığı farklı materyaller ve baskılar, ayağı sımsıcak tutan iç kaplama, metalik aksesuar detayları, trendy ve modern görünümleriyle DAV yağmur çizmeleri stilinize yağmurlu havalara yeni bir soluk getiriyor.

İçi yumuşacık peluş gibi lüks astar kaplaması, dolgulu yumuşak iç taban ve innovatif teknolojisi yanında modern görünümü ve özel materyalleri ile DAV, yağmur çizmesinden öte özellikle kötü hava koşulları için adeta bir moda ürünü yaratıyor. 

Güney Kaliforniya kökenli olan DAV markasının hedefi yağmurlu ve kötü hava şartlarında bile gardırobunuzdaki kıyafetleri rahatlıkla kombinleyebileceğiniz modeller yaratmak... Orijinal görünümü, materyal kalitesi, farklı desen ve aksesuarlarıyla dikkat çeken DAV yağmur çizmeleri dünya çapında da ünlü isimlerin vazgeçilmezi haline gelmiştir.

False