GeriEtkinlikler Güzellik&Bakım Fuarı sizleri bekliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Güzellik&Bakım Fuarı sizleri bekliyor!

Güzellik&Bakım Fuarı sizleri bekliyor!

Fuar, 22 Mart Perşembe günü kapılarını açıyor.

Güzellik ve Bakım 2012 Fuarı, bu yıl 22 Mart’ta kapılarını sektörün nabzını tutmak için açıyor. 22.03.2012 - 25.03.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center’da!

Sektörün en tecrübeli ve köklü firmaları ile son trendleri yakalamayı başaran Güzellik&Bakım 2012 Fuarı, genç ve güzel görünmenin yanı sıra sağlıklı yaşamında anahtarını sizlere sunuyor. İnterteks Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından 20.si gerçekleştirilecek olan Güzelli&Bakım 2012, 25 bin metrekareye ulaşan büyüklüğü ile “güzellik ve bakım” sektörünün en büyük ihtisas fuarı olma özelliğini elinde tutuyor.

İstanbul’un kalbinde…

Güzellik&Bakım 2012 alışılmışın dışında bir fuar anlayışı ile şehrin kalbinin attığı noktada, Nişantaşı’nda, içeriden birbirine geçişli olan İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center’da, toplam büyüklüğü 25 bin metrekareyi bulan, kısacası İstanbul’da yaşamın merkezinde 22 Mart Perşembe günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Fuarda sizleri neler bekliyor?

Güzellik&Bakım 2012 Fuarı’nın başladığı günden bu yana en büyük özelliklerinden biri olan geniş ürün yelpazesi, bu yıl fuarın büyümesi ile orantılı olarak daha da genişliyor. Güzellik, medikal estetik, spa, wellness ve kozmetik dünyasındaki en büyük firmalar, en yeni ürün ve yöntemler, bunların yanı sıra eğitim programları ve daha pek çok etkinlik Güzellik&Bakım 2012 Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluşacak.

Güzellik&Bakım Fuarı’nın bu yıl en ayrıcalıklı özelliklerinden biri dermatolog ve plastik cerrahlar için medikal estetik bölümünün ayrı olması. Sektör profesyonelleri, estetisyenler, güzellik merkezi sahipleri ve işletmecileri, dermatologlar, doktorlar, eczacılar, kuaförler gibi çok geniş bir ziyaretçi kitlesine kapılarını açacak bu fuarda son yenilikler ve uyguladığınız yöntemler hakkında tavsiyeler alma imkanı bulacaksınız. Fuar sadece sunduğu ürün ve yeniliklerle dikkat çekmiyor. Etkili makyaj yöntemlerinden çeşitli tedavi yöntemlerine kadar birçok konu fuar boyunca düzenlenecek seminer ve etkinlerle ele alınacak.

False