GeriAlışveriş Göz çevrenizi gençleştirin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Göz çevrenizi gençleştirin

Göz çevrenizi gençleştirin

Avène Physiolift Yeux Anti-Aging Göz Çevresi Gece Bakım Kremi; göz çevresinde görülen çizgileri giderir, cildi sıkılaştırır. Cilde kolajen ve hyaluronikasit takviyesi sağlarken, gözaltı şişliğini ve koyu renk halkaları önlemeye yardımcı olur. Avène termal su açısından zengin olduğundan, yatıştırıcı ve tahriş giderici özelliklere sahiptir.

Avène Physiolift Yeux Göz Kremi yaşlanmaya karşı “cildin mimarı” gibi görev yapan yüksek teknoloji ürünü olarak dizayn edilmiştir. Formülündeki Hyaluronik asit, kırışıklıkları azaltmaya yardımcıdır ve doğal hyaluronik asit sentezini teşvik edip, cildin fark edilir şekilde dolgun görünmesine yardımcı olur. İçeriğindeki Retinaldehit, cildin yenilenmesini sağlayan yaşlanma karşıtı, Dextran sülfat ise, gözaltı şişliğini ve koyu renk halkaları önlemeye yardımcı olan etken maddelerdir. Yatıştırıcı ve tahriş giderici Avène Termal Su açısından zengin olduğundan, en hassas ciltler bile kullanabilir. Avène Physiolift Yeux Göz Kremi, ‘yama etkisi’ sayesinde göze kaçma riski yoktur. Gece boyunca içeriğindeki aktiflerin cilt tarafından emilmesini sağlar.

Akşamları tek bir doz ürünü nazik tampon hareketlerle, göz çevresinde kazayağı bölgesine odaklanarak, kaş kavisine de gelecek şekilde uygulayın. Toleransı hassas ciltler üzerinde test edilmiş olduğundan en hassas ciltler bile kullanabilir. Parfüm içermez.

False