GeriAlışveriş Gelinliklerde 2011 Modası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gelinliklerde 2011 Modası

Gelinliklerde 2011 Modası

Bu gelinlikler genç kızları cezbediyor...

Çiçek desenleri ve floral esintiler ön planda olurken, farklı etek kesimleri yeni sezonda popülerliğini sürdürüyor. Kabarık etekler ise sezonun diğer öne çıkan detayları arasında.

First Lady Jacqueline Kennedy’nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı; Grace Kelly ve Marilyn Monroe gibi zamansız starların; Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı Oleg Cassini’nin 2011 İlkbahar Yaz gelinlik koleksiyonunda hiçbir zaman modası geçmeyen balo stili ve straplez kesim gelinlikler; asimetrik tasarımlar dikkat çekiyor.

Çiçek Desenleri ve Floral Esintiler

Çiçek desenleri ve floral esintiler içeren gelinlikler bu yaz oldukça gözde olacak. İlkbaharın gelişiyle Oleg Cassini gelinlik tasarımlarında çiçek desenleri ön plana çıkıyor. Çiçek apliklerle zenginleştirilmiş, nefes kesici kabarık etekler, işlemeli kuyruk detayları romantizm ve dramın mükemmel dengesini sunuyor.

Yazın Vazgeçilmezi Straplez Tasarımlar

Gelin adaylarının favori modeli straplez gelinlikler bu sezon da çok moda. Straplez tasarımlar kuşak detayları ve ister dar, ister kabarık balo stili, değişik etek kesimleri ile farkındalık yaratıyor. Ayrıca straplez kesim gelinlikleri, gelin adayının tercihine göre dantel bolerolar tamamlayabiliyor.

Kısa Gelinliklerin Sezonu

Oleg Cassini yaz koleksiyonunda kısa gelinlik tercih eden gelin adaylarını da unutmadı. Özellikle kır düğünleri için uygun bir alternatif olan kısa gelinlik tasarımlarıyla, gelinler sıcak yaz günlerinde hem modaya uyacak, hem de rahat edecekler.

Kasım ayında Forum İstanbul’da açılan Oleg Cassini mağazasında gelinliğin yanı sıra özel geceler için; gece elbisesi, nişan, mezuniyet, nedime kıyafetleri, ayakkabı, çanta, aksesuar, iç giyim, hediyelik eşya ve çocuk kıyafetleri gibi 7’den 70’e herkese hitap edebilecek yüzlerce farklı ürün şaşırtıcı fiyat avantajları ile artık tek bir noktada sunuluyor.

www.olegcassini.com.tr

False