GeriEtkinlikler Feldenkrais ile bedeniniz daha sağlıklı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Feldenkrais ile bedeniniz daha sağlıklı

Feldenkrais ile bedeniniz daha sağlıklı

Kronik ağrı ve gerginliğinizden bu yöntemle kurtulmaya hazır mısınız?

Feldenkrais metotu hareket alışkanlıklarınızın farkına varmanızı sağlayarak, doğanıza uygun ve rahat bir şekilde hareket etmenize yardımcı olur. Nişantaşı’nda hizmet veren Yaşam Tasarımı Danışmanlığı Merkezi Cosmomia’da televizyon ve tiyatrodan tanıdığımız ünlü oyuncu Yeşim Alıç Feldenkreis eğitimleri vermeye başlıyor.

Beden yaşı ne olursa olsun, hareketlerde ciddi kısıtlamalar olsa da bu çalışmalardan herkes faydalanabilir. Kronik ağrılar veya gerginlikler için faydalı olduğu gibi spor ve iş faaliyetlerinin etkinliğini güçlendirmek için de kullanılır.

Meditatif bir niteliği ve farkındalık yaratma özelliği olduğu için enerjisel bir teknik olduğu düşünülse de bu metodun enerji veya masajla ilgisi yoktur. Yarattığı bedensel farkındalıkla etkilediği kas ve sinir sistemini beden alışkanlıklarından kurtararak bedenin doğal sağlığına kavuşmasını sağlar ve kişinin hayatına katkıda bulunur. Feldenkrais, aynı zamanda yoga, tai chi, fitness ve pilates gibi faaliyetleri rahat yapmanın da bir yoludur. Yurt dışında birçok hastanede fizik tedavi uzmanları tarafından uygulanan bir yöntem olduğu gibi birçok hastalığın ve fiziksel sıkıntının şifalanmasında etkin rol oynar.

Seanslar gruplar halinde “Hareket Yoluyla Farkındalık” anlayışı ile veya birebir seanslarla “İşlevsel Bütünleşme” anlayışı ile kişinin ihtiyacına göre gerçekleştirilebilir.

Eğitim tarihleri

17.03.2014 Pazartesi 20.30
18.03.2014 Salı 20.30
24.03.2014 Pazartesi 20.30
25.03.2014 Salı 20.30

Telefon: 0532 175 31 87 

False