GeriAlışveriş Evlerde kelebek etkisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Evlerde kelebek etkisi

Evlerde kelebek etkisi

Evim.net ile evinize yazın enerjisini taşıyın!

Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl renklerini, kelebeklerin neşe saçan görünümlerini dekorasyonunuza yansıtarak doğayı evinize taşıyabilirsiniz. Mekanlarda kelebek etkisiyle farklı tarzlar oluşturmak isteyenler, Evim.net’te porselenlerden tablolara, abajurlardan koltuklara, halılardan nevresim takımlarına kadar birçok farklı alternatif bulabilirler.

Yaşam alanlarınızda kelebek desenli, rengarenk ürünlerle yazın enerjisini ve neşesini taşıyan köşeler oluşturabilirsiniz. Yalnızca salonlarınızda değil, banyolarda ve yatak odalarında da kelebek desenli ürünler kullanarak doğayı dekorasyonunuza yansıtabilirsiniz. Evim.net’te kelebek desenleri olan sabunluklar, banyo setleri, masa örtüleri, halılar ve daha birçok ürün sizi bekliyor.

70 bini aşkın ürün çeşidi ile her gün binlerce kişinin hayalindeki ev dekorasyonu ile buluşmasına yardımcı olan Evim.net, özel indirimler ve taksit seçenekleriyle alışverişlerde cazip kolaylıklar sağlıyor. Evim.net editörleri tarafından hazırlanan öneriler evinizi ve ofisinizi dekore ederken size ilham veriyor.

False