GeriAlışveriş Dünyanın İlk Cepli Ayakkabısı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dünyanın İlk Cepli Ayakkabısı!

Dünyanın İlk Cepli Ayakkabısı!

KangaROOS ile moda Türkiye'de...

Esem Spor, yeni yatırımlar ve markalarla yeniden atağa geçiyor. İlk cepli ayakkabı olan KangaROOS’u Türkiye’ye getiriyor.

1977 yılında kurulan ve birçok uluslararası markanın distribütörlüğünü üstlenen Türkiye’nin köklü markalarından Esem Spor, yapacağı atılımlarla sektördeki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Geçmişte olduğu gibi yeniliklere imza atmaya hazırlanan Esem Spor, lisans anlaşması yaptığı KangaROOS’u Türkiye’deki tüketicilerle buluşturuyor. 1979 yılında tasarlanan dünyanın ilk cepli ayakkabısı, satıldığı 60’dan fazla ülkede hem şık tasarımlı modelleri hem de fermuarlı cepleriyle yoğun ilgi görüyor.

Esem Spor Genel Müdürü Barbaros Akyıldız, yenilikler ve KangaRoos ile yapılan lisans anlaşması hakkında şu bilgileri aktarıyor: “Esem Spor olarak geçmişten günümüze çok sayıda markayı Türkiye ile tanıştırdık. Bu yıl gerek kendi markamızla gerekse diğer markalarla tüketicilerin karşısında olacağız. Perakende satış ağımızı yeniden yapılandırma çalışmalarımız sürüyor. Sporseverlerin yakından tanıdığı, dünyaca ünlü KangaROOS’u da lisans anlaşması yaparak Türkiye’ye getirdik. Tüketici beğeni ve istekleri doğrultusunda, markanın uluslararası koleksiyonundan Türkiye pazarı için uygun olanları belirledik. Ayrıca kendi özel koleksiyonlarımızı da oluşturduk. Tekstil ürünlerinin tamamı Türkiye’de üretilirken ayakkabıların, aksesuar ve çantaların bir kısmı yerli üretim, bir kısmı ise ithal olacak.” Esem Spor, çok katlı mağazalar, zincir ve bağımsız spor mağazalarıyla da tüketicilere ulaşmayı hedefliyor.

KangaROOS ürünleri tüm Türkiye’de, Esem Spor’un mevcut bayi altyapısı ve verilecek olan yeni bayilikler ile, ilk aşamada toplamda 300’ü aşkın satış noktasında tüketicinin beğenisine sunulacak.

KangaRoos İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Esem Spor tarafından Türkiye’ye getirilen KangaRoos, kadın ve erkek koleksiyonu ile satışa sunuluyor. Koleksiyonda 1979’da yapılan ilk tasarımdan günümüze gelen ve “Heritage” olarak isimlendirilen seriden de modeller yer alıyor.

Sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan İlkbahar-Yaz koleksiyonu renkli, dinamik ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

False