GeriEtkinlikler Dünya Lezzetleri Burada BuluÅŸuyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dünya Lezzetleri Burada BuluÅŸuyor!

Dünya Lezzetleri Burada BuluÅŸuyor!

Türk damak tadına uygun dünya yemekleri...

Her bir lezzet için farklı restorantlara gitmenize gerek kalmıyor! Bistro Neka, sizleri düşünüyor ve tüm Dünya Lezzetlerini tek bir çatı altında buluşturuyor! Uzak Doğu, İtalya ve Meksika mutfaklarının birleşimi ile her tamak tadına hitap eden Bistro Neka misafirlerini ağırlamaya devam ediyor!

2010 yılının Ocak ayında faaliyetine başlayan Bistro Neka, tüm dünyadan eşsiz yemekleri, lezzet tutkunları ile buluşturuyor. Bistro Neka’nın spesiyalleri arasında, Uzak Doğu başta olmak üzere, İtalyan ve Meksika mutfaklarının eşsiz yemekleri var. Dünya mutfaklarının Türk damak tadına hitap edebilen şekilleriyle yeniden yorumlandığı Bistro Neka, İstanbul’un merkezi sayılabilecek mekanlardan Gayrettepe’de yer alıyor. Bu özelliği nedeniyle de günün her saati özellikle iş dünyasından misafirlerini ağırlıyor

Dünya Lezzetleri Burada Buluşuyor
Â
Dünya Lezzetleri Burada Buluşuyor

Uzak doğudan çeşitli Noodlelar, Çin usulü tavuklar, İtalyan mutfağının vazgeçilmez ince hamurlu pizzaları ve tabii ki makarnalar, sunulan eşsiz lezzetler arasında. Şefler, Meksika usulü köftelerden, Quasadillara kadar değişik harmanları bir araya getiriyor. Lezzetine doyum olmayan ünlü yemeklerin yanı sıra, servisin kalitesi ve mekanın samimi ortamı da Bistro Neka’nın tercih edilmesinde en önemli etkenlerden.

False