GeriSağlık Doğum çatlaklarınızdan kurtulun!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doğum çatlaklarınızdan kurtulun!

Doğum çatlaklarınızdan kurtulun!

Yalnızca iki saat sürüyor...

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ercan Karacaoğlu, doğum çatlaklarınızdan kurtulmanız için karın germe yöntemini anlattı.

Karın bölgesinde çeşitli nedenlere bağlı oluşan sarkma, çatlak ve şekil bozukluğunun düzeltilmesi ve karın kontür estetiğinin sağlanması işlemidir.

Kim tarafından ve nasıl yapılır?

Karın germe estetiği ameliyatı genel anestezi altında bir estetik cerrah tarafından yapılması gereken bir estetik ameliyattır.

Ortalama ne kadar sürer?

Karın germe estetiği ameliyatının süresi ortalama 2 saat sürmektedir.

Karın germeden neler beklemem gerekir?

Karın germe estetiği ameliyatının amacı karın bölgesindeki sarkma, gevşeklik ve derideki çatlakların tedavisidir. Karın germe estetiği liposuction ile beraber yapılabilen bir estetik ameliyattır ve bu kombinasyon vücut kontürleri açısından en mükemmel sonuçları almamızı sağlar.

Karın germe ameliyatı ve sonrası için neler söyleyebilirsiniz?

Karın germe estetiği ameliyatından sonra hastanın hastanede bir gün kalması yeterlidir.

Karın germe estetiği ameliyatında bir iz kalmakta mıdır?

Bu iz sezaryen çizgisi ile aynıdır ve ondan biraz daha uzundur. Bu çizgi iç çamaşırı yani bikini bölgesi diye adlandırılan bölgede kaldığı için bikini ile denize girildiğinde sezaryen çizgisi gibi görülmez.

Ameliyat öncesi yapılması gerekenler nelerdir?

Estetik karın germe estetiği ameliyatı olacak hastalara bir hafta önceden aspirin ve benzeri ilaçları kullanımını kesmelerini ve sigara içmemelerini hatırlamaktayız. Karın germe ameliyatı öncesinde hastanın tansiyon ve şeker değerleri sürekli kontrol altında tutulur ve uygun değerlerde kalması sağlanır.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ercan Karacaoğlu 

Doğum çatlaklarınızdan kurtulun

False