GeriEtkinlikler Dijital dünyanın hakimi şimdi kadınlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dijital dünyanın hakimi şimdi kadınlar

Dijital dünyanın hakimi şimdi kadınlar

Annelutfen, Güçlü Kadınlar Etkinlikleri ile internette kadınları daha etkin kılacak.

Türkiye’nin çok çeşit sunan Anne-Bebek Alışveriş Sitesi Annelutfen.com, kadın girişimcileri destekliyor. Annelutfen, bu kapsamda seri şeklinde sürdüreceği Güçlü Kadınlar Etkinlikleri’nin ilkini gerçekleştirdi. 

“Google ile Internette Daha Güçlü Kadınlar” başlıklı ilk seminerde, dijital dünyada yer alan kadınların dijital pazarlamayla internetteki varlıklarını güçlendirmelerine yönelik bir buluşma gerçekleştirildi.

Borusan Holding ev sahipliğinde düzenlenen ve Google Türkiye Ürün Pazarlama Müdürü Aslıhan Ulutaş’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Ulutaş katılımcılara dijital pazarlama yöntem ve stratejilerini, internette varlık göstermenin yollarını aktardı. Öte yandan, Annelutfen’i melek yatırımcı (crowdsourcing) modeliyle büyüten Annelutfen.com Kurucusu ve Genel Müdürü Roys Güreli de katılımcılarla başarısının ardındaki sırrı paylaştı.

Annelerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla 2011 yılında kurulan Annelutfen, özgür, güçlü ve bilinçli kadınların yaşamda daha fazla kendini göstermesi adına etkinliklerine devam edeceğini belirtiyor. 

False