GeriEtkinlikler Da Vinci Learning TV’nin yeni on-line dünyası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Da Vinci Learning TV’nin yeni on-line dünyası

Da Vinci Learning TV’nin yeni on-line dünyası

Eğlence dolu 2 yeni web sitesi...

Da Vinci Learning, biri farklı eğitim seviyelerinde programları ile herkes için, diğeri ise özellikle çocuklara yönelik hazırlanan bilim ve eğlence ile dolu iki yeni web sitesini sundu.

Leonarda Da Vinci’nin sanata ve bilime çok yönlü yaklaşan ruhunu barındıran Da Vinci Learning TV, eğlenceli programları ve görsel anlatımları ile bilimi insana daha da yakınlaştıran televizyon kanalının yanı sıra, yeni on-line dünyasıyla da 24 saat kesintisiz ve eğlenceli bir öğrenme ortamı sunmaya devam ediyor.

Çocuklar, ebeveynleri ve yetişkinler için tüm aileye yönelik hazırlanan Da Vinci Learning programlarına artık on-line olarak da ulaşılabileceği yeni web sitelerinde “Öğrenmek bir zevke dönüşüyor”. Aileler Da Vinci Learning’in eğlenceli öğrenme yöntemleri ve programları ile evde hep birlikte deneyler yapıyor, çocuklar sınavlarına hazırlanıyor ve öğrenirken eğlenceli oyunlar oynuyorlar.

Da Vinci Learning TV’de macera devam ediyor

Da Vinci Learning’in yeni web sitelerinde yer alan Aile Köşesi’nde aile bireylerinin beraberce kaliteli zaman geçirecekleri pek çok eğlenceli yeni fikirler mevcut. Da Vinci Learning Tv, “Aile Köşesi” ile ebeveylere her geçen gün biraz daha hayatımızda yer alan televizyon ve internet başında zaman geçiren çocuklar için güvenli, merak uyandırıcı, soru sorduran, eğlenceli ve öğrenme odaklı içerikler sunuyor.

Yeni websitesi ile açılan Küçük Dahiler Kulübü’nün üyesi olarak yaratıcı bilimsel etkinliklere erişebilen çocuklar, Da Vinci Learning ile doğayı keşfediyor, insan vücudu, kültürler, teknoloji, uzay ve dünya hakkında pek çok bilgiye ulaşıyorlar.

Her ülkeye özel yayın

Her ülkeye özel olarak yerelleştirilerek yayınlanan Da Vinci Learning programları Türkçe, İngilizce, Lehçe, Rusça, Romence, Macarca, Bulgarca ve Slovence gibi birçok farklı dil seçeneğinde hazırlanan web sitelerinde online olarak sunuluyor.

Herkese yönelik hazırlanan yeni websitesine tr.da-vinci-learning.com adresinden, çocuklar için hazırlanan yeni websitesine tr.kids.da-vinci-learning.com adresinden ulaşabilirsiniz.

False