GeriEtkinlikler Çocuklara Tiyatro Atölyesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklara Tiyatro Atölyesi

Çocuklara Tiyatro Atölyesi

"Oyun yaz, oyna yönet" diyen Galataperform, minik oyuncuları bekliyor.

Galataperform, “Oyun yaz, oyna, yönet” sloganıyla minik oyuncu adaylarına muhteşem bir eğitim programı hazırladı. Ayrıca tiyatro eğitimini tamamlayan çocuklara, yıl sonunda sahneye çıkma şansı veriliyor.

8-12 yaş arasındaki çocukların katılabileceği atölyede katılımcılar, tiyatronun farklı alanlarında (oynamak, yönetmek, yazmak) görev alarak bir tiyatro oyununu ekip ruhuyla sahneleme sürecini birlikte paylaşıyorlar.

Bu süre boyunca oynayacakları eğlenceli oyunlar ile empati kurma, sosyalleşme, iletişim ve dikkatlerini yoğunlaştırabilme yeteneklerini ayrıca bedenlerini keşfetme ve grupla uyum sağlama becerilerini geliştiriyorlar. Çocuklar, yaratıcılık yönlerini keşfederken kendilerini tanıyor ve ifade etmede özgüven kazanıyorlar. Bu beceriler oynayarak, yazarak ve yöneterek geliştiği için bunları okul ve sosyal yaşantılarına kolaylıkla aktarabiliyorlar.

Tiyatro atölyesi 8 Ocak 2011 Cumartesi gününden itibaren her Cumartesi saat 11.00- 13.00 arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğretim görevlisi Lemi Mark Levitas tarafından 5 aylık bir süre boyunca gerçekleşecek. Mayıs ayının sonunda atölyeden ortaya çıkan oyun Galataperform’da sahnelecek.

GalataPerform
Büyük Hendek Caddesi no: 21/1 Galata Kuledibi Şişhane

Tel: 212 243 99 91
Cep Tel: 0536 453 06 35 

False