GeriAlışveriÅŸ Çocuklar 23 Nisan'da Çok Şık!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar 23 Nisan'da Çok Şık!

Çocuklar 23 Nisan'da Çok Şık!

Çok özel tasarımlar yine Pediped'den!

Ünlü markaları arkasında bırakarak bu yolda hızla ilerleyen Pediped 2011 yeni sezon modelleriyle ailelerin ilk tercihi oluyor!

Çocukların, çocuk olmanın tadını çıkardığı 23 Nisan için bir armağan da tüm modelleri yeni akım haline gelen Pediped’ten geliyor. Pediped Koleksiyonunda yer alan erkek ve kız çocuklarına özel modeller bu sezon da iddialı…

Jessica Alba'dan Halle Berry'e dünyaca ünlü birçok yıldız, çocuklarının ayak sağlığını düşünerek Pediped'ın ayakkabılarını tercih ediyor. Pediped, çocukların ayak tabanlarının geliştiği dönemde, doğal gelişimini desteklemek için ilk emeklediği günden itibaren rahatlıkla kullanılabilinecekleri ayakkabılar üretiyor.                                              

Çocuklara Özel Yat Ayakkabısı

Pediped’in 2011 ilkbahar/ yaz sezonunda yer alan rahat kullanımlı, tüy kadar hafif ve su geçirmeyen yat ayakkabılarına çocuklar bu sezon bayılacak.

Pediped Yat tutkunu velilerin çocuklarına özel yat ayakkabıları üretti. Yatçılığın her alanında, özellikle de yelkencilikte kıyafetin önemi büyük olduğunda, seyahate çıkan çocuklarında kıyafet dışında ayaklarını da korunması gerekmektedir.

                                              Â

Çocuklar 23 Nisanda Çok Şık

DoÄŸuÅŸtan Taraftar Bebekler

Yeni sezon ilkbahar yaz koleksiyonunda Fenerbahçeli bebeklere hem rahat hem de fanatik ürünler sunuluyor!

Pediped’in Ultra esnek flex bölgeleri maksimum esneklik sağlayarak, çocukların ayaklarını destekleyerek, topuk bölümünde yer alan Shock sayesinde ayaklara yastık görevi yapar.

    

Çocuklar 23 Nisanda Çok Şık
    

False