GeriAlışveriş Bu yaz plajlarda So CHİC rüzgarı esecek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu yaz plajlarda So CHİC rüzgarı esecek!

Bu yaz plajlarda So CHİC rüzgarı esecek!

Her zevke uygun, birbirinden farklı seçenekler...

So CHIC 2012 Plaj Koleksiyonu, bu yaz sizlerin beğenisine sunuluyor. So CHIC’in aksesuarlara “yaz” temasını yansıttığı plaj koleksiyonunda yeşil, mavi, pembe, sarı ve turuncu renkler yer alıyor. Sezonun modası So CHIC mercan bileklik ve kolyeler plaj şıklığınızı tamamlıyor.

Renkli taşların büyük boyutlarda kullanıldığı 2012 yaz koleksiyonu yazın enerjisini taşıyor. Plaj kıyafetleriyle kombinlenen sade ve şık takılar geometrik şekillerle hareketleniyor. Gece kullanımı için de ağır bir görünüm kazandıran So CHIC, canlı renkleriyle 2012 plaj modasına yön veriyor.          

Küpe ve bilekliklerinde yer aldığı 2012 yaz koleksiyonunda kullanılan doğal taşlar da plaj şıklığında ön plana çıkıyor. Yazın vazgeçilmez renklerinin vurgulandığı So CHIC tasarımları mutlu olmanızı sağlarken, inci ve doğal taşlı kolyeler plaj şıklığınızı tamamlıyor.

Plajda aksesuar modasına yön veren So CHIC, her sezon yenilenen tasarımlarıyla yoğun ilgi görüyor. Pembe, sarı, yeşil, turuncu gibi yaz renklerinin kullanıldığı So CHIC koleksiyonunda bileklik ve uzun kolyeler yaza damgasını vuruyor.

Gösterişli yüzüklerden, doğal taşlı kolyelere, bilekliklerden küpelere farklı kombinlerle tarzını yansıtan markanın yaz koleksiyonu enerjik ve hayat dolu motiflerden oluşuyor. Her zevke uygun, farklı seçenekler sunan So CHIC, yazın enerjisini hissettirecek takılarla tüm So CHIC mağazalarında…

www.sochic.com.tr

False