GeriAlışveriş Boba, anne karnından sonra en rahat yer
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Boba, anne karnından sonra en rahat yer

Boba, anne karnından sonra en rahat yer

Tek bir ürünle tüm aile bireylerine bebek taşıma keyfi…

Boba Wrap Bebek Taşıma Şalı “Anne Karnından Sonra En Rahat Yer.” Doğumdan itibaren 18 aya (15kg) kadar kullanabileceğiniz ideal bir Babywearing sistemidir.

Kemer, askı veya toka içermez. Babywearing'e yeni başlayanlar için de mükemmeldir. Kumaşı vücudunuza bağlayarak mükemmel bebek taşımanın keyfini sürebilirsiniz. Boba Wrap, tek bir ürünle tüm aile bireylerine bebek taşıma keyfi sunuyor.

Boba Wrap Bebek Taşıma Şalı, şal biçiminde mükemmel bir bebek taşıyıcısıdır. Benzersiz kumaşı, basit bağlama şekli ile hem yeni başlayanlar hem de tecrübeli bebek taşıyıcısı kullanıcıları için idealdir.

Kemersiz, askısız ve tokasız basit tasarımı sayesinde size ve bebeğinize mükemmel bir konfor sağlar. Bebeğinizin ağırlığını eşit bir şekilde dağıtarak, size sınırsız süreli kullanım imkânı verir. Böylece siz vücut ısınız, sesiniz, hareketleriniz ve kalp atışınızla bebeğinizi taşıdığınız süre boyunca bebeğinizin sakin kalmasını sağlarsınız.

Ellerinizi serbestçe kullanabileceğiniz çok farklı bebek taşıyıcısı modelleri vardır. Ancak, bebeğinizi Boba Şal kullanarak taşımanız sizlere yepyeni bir bebek taşıma deneyimi kazandıracaktır. Bebeğinizden ayrılmadan özgür olmanın keyfini yaşayacaksınız. Onunla beraber seyahat etmenin, alışveriş yapmanın kolaylığını tecrübe edeceksiniz. Elleriniz serbest olduğu için yapmanız gereken işleri kolaylıkla yapabileceksiniz, çocuğunuzla iç içeyken özgürce hareket edebilme imkanı bulabileceksiniz.

www.bobaturkiye.com 

False