GeriAlışveriş Birkenstock'tan Rengarenk Sandaletler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Birkenstock'tan Rengarenk Sandaletler

Birkenstock'tan Rengarenk Sandaletler

Bu sandaletlerle anneleriniz çok rahat edecek.

Yazın vazgeçilmezleridir sandaletler. Özellikle de rahatınıza düşkünseniz 2011 yazında bu sandaletleri ayağınızdan çıkarmayacaksınız.

Annelerimize olan minnettarlığımızı göstermek için en özel gün olan Anneler Günü yaklaştı. Dolayısıyla sizin de ona verdiğiniz değeri en iyi şekilde gösterecek hediyeyi seçmeniz gerekiyor. Bizce sizin mutluluğunuz için yıllarca oradan oraya koşturan annenizin ayaklarını rahat ettirmenin zamanı geldi. Dünyaca ünlü Birkenstock markasının 2011 sandalet koleksiyonu, annelerin zevkine göre tasarlanan sandalet alternatifleriyle Anneler Günü için en uygun seçim olacak…

Tarzı, kalitesi ve şıklığıyla birbirinden farklı zevklere seslenebilen Birkenstock, çok sayıda model ve birbirinden canlı renklerle oldukça geniş bir koleksiyona sahip. Birkenstock'lar ortopedik tabanları ve topuk kısmındaki derinlik sayesinde de annenizin ayaklarının rahat etmesini sağlayacak. Özellikle önümüzün yaz olduğunu düşündüğünüzde annenizin dışarıda rahatlıkla giyebileceği şık bir sandaletin onu çok mutlu edeceğini söyleyebiliriz. Üstelik, Birkenstock’un 2011 koleksiyonu her kıyafetle olduğu gibi şık elbiseleri de kusursuz bir şekilde tamamlayabiliyor. Genç annelerin ister jean ile ister plajda rahatlıkla giyebilecekleri Birkenstock'lar abiye gece kıyafetleriyle de kullanılabiliyor.

Birkenstock’un birbirinden şık tasarımları, markanın Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarının yanı sıra Vepa 62, Deriden, Markapark ile Kipling mağazalarında ve seçkin eczanelerde sizleri bekliyor.

False