GeriAlışveriş Beymen Kids Mağazalarda!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Beymen Kids Mağazalarda!

Beymen Kids Mağazalarda!

Birbirinden şık minikler Beymen'den giyiniyor.

“Beymen Kids” çocuk koleksiyonlarında American Outfitters, Baby Dior, Stella McCartney, Pom D’api, Victoria Couture, Armani ve Marie Chantal kadar ünlü markalar yer alıyor. Beymen Kids 0-8 yaş grubuna özel tasarlanan koleksiyonlar, stil ve tarzlarıyla gardıroplara farklı bir duruş getiriyor.

Beymen Kid’s’te ayakkabı ve çantalar, hediye setleri, organik bebek kıyafetleri, önlük ve tulumlar, biberonlar, “diaper bag” ler, oyuncaklar, abiye çocuk kıyafetleri, mayo ve bikini gibi farklı yaş gruplarındaki çocuklar için tüm ihtiyaçlara ulaşmak mümkün. Baby Shower ve bebek ziyaretleri için ideal, birbirinden şirin Armani, Baby Dior, Kissy Kissy ve Marie Chantal hediye setleri hediye seçimlerini kolaylaştırıyor.

GUCCI

Gucci’nin yeni çocuk koleksiyonu markanın Kreatif Direktörü Frida Giannini tarafından tasarlanıyor. Hem kız hem erkek kreasyonlarından oluşan ve kıyafetlerin yanısıra ayakkabı, aksesuvar ve güneş gözlüklerinin de yer aldığı koleksiyon, iki yaş grubuna ayrılıyor; 0-2 yaş ve 2-8 yaş. Gucci’nin 2011 İlkbahar-Yaz reklam kampanyasında Jennifer Lopez ve çocukları yer alıyor.

Gucci, “eğitim en uzun soluklu hediyedir” prensibinden de yola çıkarak, bu yeni koleksiyonun çıkışını kutlamak için UNICEF’in “Schools for Africa” projesine 1 milyon dolarlık bir bağış yapmayı da ihmal etmiyor. Bu bağış, aynı zamanda, Gucci’nin UNICEF’le 6 yıldır sürdürdüğü ortaklığının da devamını simgeliyor. Geçen 6 sene içerisinde, Gucci-UNICEF ortaklığı, Afrika’daki tüm çocuklar için temel eğitimin kalitesini artırmayı planlayan “Schools for Africa” projesi için 8 milyon dolar toplamayı başardı.

VICTORIA COUTURE

Genç Fransız markası Victoria Couture, şık hazır giyim koleksiyonları ve Hello Kitty desenli hazırlanan lüks aksesuvarlarıyla, ilk günden beri çevresinde istekli ve markaya sıkı sıkıya bağlı bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Victoria Couture’un Hello Kity koleksiyonu, 2006-2007 kışından beri tüm dünyada seçkin butiklerde ve büyük mağazalarda satılıyor. Markanın tasarımcısı ve kurucusu Victoria Casal, Hello Kity koleksiyonunun başarısını; “Bu koleksiyon, çocukluğumuzda uyumadan önce dinlediğimiz masallardan aklımızda kalan imgelerin oluşturduğu sihirli bir dünyanın kapılarını aralamamızı sağlıyor” sözleriyle açıklıyor. Victoria Couture’un bu sihirli cazibesi, stil sahibi çocukları kendisine çekiveriyor. Denis Richards’la Ben Affleck ve Jennifer Gardner’ın kızları markanın müdavimleri arasında yer alıyor.

MARIE CHANTAL

Marie-Chantal, yeni doğan bebeklerden, 12 yaşındaki çocuklara kadar uzanan geniş bir yelpazedeki muhteşem tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Markanın 2011 Yaz Koleksiyonu, klasik ve geleneksel çizgileri modern bir üslupla yeniden yorumluyor ve eğlenceli olduğu kadar her türlü oyunu ve macerayı da kaldırabilecek sağlamlıkta ürünler sunuyor. Markanın ünlü modeli “angel” tulumları da Beymen’lerde satışa sunuluyor. Marie-Chantal’ın modelleri, dayanıklılık ön şartıyla hazırlanıyor ve bu sayede özenli işçilikleriyle dikkat çekiyor. Bu sağlamlık, markanın “zamansız stil” anlayışıyla birleşince, nesiller boyu tüm aile tarafından giyilebilecek tasarımlar ortaya çıkıyor. Tüm ürünler, çocukların hassas ciltlerine zarar vermeyecek, en yumuşak kumaşlardan üretildiği için ebeveynler, Marie-Chantal giyen çocuklarını kucaklamamak için kendilerini zor tutuyor.

ZADIG & VOLTAIRE

Zadig & Voltaire, Fransızlar tarafından çok beğenilen tasarımlarına çocuk ve bebek koleksiyonlarını da ekliyor ve tüm ailenin lüks giyim ihtiyacını karşılayan bir marka olarak öne çıkıyor. Fransızların “bobo stili” olarak adlandırdıkları tarzıyla beğeni toplayan markanın kreasyonları, iki Fransız modacı tarafından hazırlanmakta. Annesi Kate Moss kadar kızı Lila Grace’de Zadig&Voltaire’i takip edenler arasında yer alıyor.

            

Beymen Kids Mağazalarda
   

DIMPLES by JANE ANNE

Bebeklere doğumlarından 18 aylık olana kadar eşlik eden Dimples’ın arkasındaki isim Jane McAllister, tasarımlarını yaparken bebek kıyfaetlerine olan tutkusundan ve kendi 14 çocuğundan ilham aldığını söylüyor. 1992’de kurulan modaevi, bugün yılda 80.000 parçadan fazla üretim yapar ve dünya üzerinde pekçok ülkede satılır hale gelmiş. Dimples ürünlerinde kullanılan tüm kumaşlar, bebeklerin hassas cildine zarar vermemek için, Dimples’ın Yeni Zelanda’daki merkezinde özel eğitimli bir ekip tarafından elde işleniyor. Fonskiyonel olduğu kadar zamansız ve şık tasarımlarıyla da dikkat çeken Dimples, tasarımlarında temiz hatlar ve sade detaylar tercih ediyor. Marka, onca büyümesine rağmen, merkez olarak McAllister’ların Titirangi’deki evini kullanmaya devam ediyor. Tam bir aile şirketi olan Dimples’da ailenin tüm fertleri birarada çalışıyor. Jane McAllister, markasının arkasındaki motivasyonla ilgili şunları söylüyor: “Bence bebekler hem milyon dolarlar değerinde gözükmeli, hem de doğal bebek görüntülerini kaybetmemeli”. Hollywood ünlülerinin de bebekleri için en çok tercih ettiği markalardan olan Dimples, yakın zamanda kurduğu yan markası Baby Bliss ile bebek mobilyası ve aksesuvarı üretimine de başladı.

HARTFORD

1979 Ekim’inde New York’ta doğan Harftord, giyenleri bugünden alıp geçmişe götüren vintage esintiler taşıyan özel tasarımlarıyla öne çıkıyor. Önce sadece erkek giyim markası olarak başlayan Hartford, zaman içinde kadın koleksiyonunu, ardından da 2000 yılında bünyesine kattığı çocuk koleksiyonuyla beraber iyice büyüyüp her kesime hitap eder hale gelmiş. Markanın felsefesinde yatan vintage yaklaşımını süreç boyunca hiç kaybetmeyen Hartford, 40’ların ve 50’lerin şık küçük çocuklarını yeniden yaratıyor.

2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun teması olarak seçilen “Amerikan Rüyası” konsepti, geleneksel kumaşlar, populer desenler ve etkileyici bir renk skalasıyla birleşerek 20.yy başlarının Amerikasını modern bir dokunuşla günümüze taşıyor. Dünya çapında 11 butiği olan ve Barney’s, Liberty gibi dünyanın en prestijli mağazalarında satılan Hartford’un çocuk koleksiyonu, Beymen’lerde Türk meraklılarıyla buluşuyor.

PETITE MALOLES

2004 yılında kurulan ve kısa zamanda imzası haline gelen babetleriyle ünlenen Maloles markası, son yıllarda hem çocuklar hem kadınlar için tasarladığı modeleriyle Hollywood ünlülerinin ayaklarından düşmüyor. Katie Holmes – Suri Cruise ikilisinin de favorileri arasında yer alan Maloles’in ünlü hayranları arasında Audrey Tautou, Keira Knightley, Camilla Belle, ve Penelope Cruz da var. Maloles’in 2006-07 kış sezonunda bünyesine kattığı yan markası Petit Maloles, 4 yaş ve altı kız çocukları için ürettiği modelleri de, yetişkinler için ürettiği modellerde gösterdiği özen ve kalite ile süslüyor. El yapımı babetlerle yola çıkan ve ardından dev bir ayakkabı üreticisine dönüşen Maloles markası, yola çıktığı dönemki felsefesini hiç unutmadığını ve detaycılığından hiç vazgeçmediğini her fırsatta belirtiyor. 2009 yılında erkek çocuklar için de modeller tasarlamaya başlayan Petite Maloles, dünya üzerinde 250’den fazla noktada satılıyor.

LELLI KELLY

Her küçük kız kendini prenses gibi hissetmek ister. Lelli Kelly, “tüm küçük kızlarında buna hakkı vardır” mottosuyla yola çıkarak şeker gibi, pembe ve ışıl ışıl kıyafetler tasarlıyor. Markanın yeni koleksiyonundaki ayakkabılar da kıyafetleri aratmıyor ve küçük prenseslerin dolaplarında yerlerini almaya başlıyor. İtalyan tasarımcının özel tasarladığı bu ayakkabılar, boncuklu, pullu ve ışıltılı detaylarıyla küçük kızlara kendilerini balonun Cinderella’sı gibi hissettirmeye kararlı gözüküyor. Lelli Kelly ayakkabıları, tasarımın yanısıra kaliteye de önem veriyor ve maksimum konfor ve hijyen için en kaliteli malzemelerden üretiliyor. Heidi Klum ve Jennifer Garner’da kızlarına bu pullu ışıltılı prenses ayakkabıları giydirmeyi ihmal etmiyor.

False