GeriAlışveriş Bebeğiniz için diş halkaları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeğiniz için diş halkaları

Bebeğiniz için diş halkaları

Wee Baby ile bebeğiniz artık daha mutlu!

Wee Baby diş halkaları bebeklerin en zor dönemlerinde yanında olurken annelerin de kurtarıcısı oluyor. Farklı renk çeşitleriyle bebeğinizin ilgisini çekerken, kullanım kolaylığı ile de tercih ediliyor.

Wee Baby, bebeklerin gelişiminde yanlarında olmaya devam ediyor. Bebeğin dişlerinin çıkmaya henüz başladığı dönemde oluşan kaşıntının önlenmesi için geliştirilen diş halkaları, bebeklerin bu dönemi çok daha rahat geçirmelerini sağlıyor. Diş etine masaj yaparak, diş çıkarırken oluşan baskıyı dengeleyen diş halkaları, canlı renkleri ile bebeğin kolayca bulup, tutmasını sağlarken aynı zamanda oyuncak görevi de görüyor.

Wee Baby diş halkaları içindeki gıda boyası ile renklendirilmiş saf içme suyu, buzdolabında soğutularak kullanıldığında, bebeğin damağına ve dişetlerine daha etkili masaj uygulanmasını sağlıyor. Ayrıca üzerindeki kabartılar ile diş etine ve damağa temas ederek, bebeğinizin dokunma hissini geliştiriyor.

Pedodonti uzmanlarına göre ise;  “Ortalama olarak ilk diş 7. ay ortalarında belirir. Ancak bazen ilk diş, üçüncü ayda erkenden ortaya çıkarken, bazen de on ikinci ay, hatta sonrasına sarkabilir. Dişlerin çıkışı genellikle kalıtsal düzene uyar, yani sizin veya eşinizin dişleri erkenden çıkmışsa bebeğinizde de aynı şekilde olması olasıdır. Bebeğin diş halkalarını kullanmasında diş etlerine masaj uygulanarak basıncı azaltmak amaçlanmaktadır. Bu nedenle de çiğnenen şey soğuk olursa yararı artar. Soğuk muz veya havuç, lastik bir diş halkası bebeğin oyun gibi uygulayabileceği yöntemlerdendir. Dikkat edilmesi gereken, bebeğin bu çiğneme sırasında mümkün olduğunca dik oturtulması ve yalnız bırakılmamasıdır. Ayrıca, bebeğin kendi kendine diş kaşıyıcılarını ısırması ya da çiğnemesi diş etlerine yapacağı masaj ile bebekte bir rahatlama sağlayabilir. “

www.babywee.com

False