GeriAlışveriş Bayanların Vazgeçilmezi Takılar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bayanların Vazgeçilmezi Takılar

Bayanların Vazgeçilmezi Takılar

Favori Kuyumculuk'tan yeni bir koleksiyon...

Favori tasarımcılarının güneşin aydınlığını ve büyük enerjisini sizlerle buluşturan ve bir yıla yakın bir sürede geliştirdiği eşsiz bir koleksiyon, “Şems Hoşgörü Koleksiyonu" karşınızda!

Kırk beşi aşkın tasarımcısı ve tasarım okuluyla, Türkiye’nin en büyük altın takı üreticilerinden olan Favori Kuyumculuğun özel temalı koleksiyonlarına bir yenisi ekleniyor. Mevlana’ya özel hazırlanan “Mevlana Hoşgörü Koleksiyonunun” devamı niteliğindeki “Şems Hoşgörü Koleksiyonu”, anlamlı tasarımlarıyla, “zerafeti” tarihte özel bir yolculuğa daha çıkarıyor.

“…Mevlana ve Şems... Her ikisi de hem öğrenen hem öğreten... İkisi de yol soran ve yol gösteren... İki bilgin, iki hakikat aşığı, iki gönüldaş, iki sırdaş ve iki Yaradan sevdalısı birbirlerini öyle bir tamamlıyor ki, sohbetleri günler geceler boyu sürüyor ve biliniyor ki Mevlana “Mevlana” olduysa eğer, Şems sayesindedir ve Şems adı gibi sıcacık bir ışıkla aydınlattıysa bu bilgeyi, Mevlana sayesindedir…”

“Şems Hoşgörü Koleksiyonu” kolye ucundan yüzüğe, gerdanlıktan kolyeye, bileziğe kadar uzanan 100’ü aşkın yeni parçadan oluşuyor. Beyaz, yeşil ve pembe altın Favori’nin uzman tasarımcılarının özgün yorumlarıyla, günlük kullanılabilecek takılara ve özel günler için hazırlanan aksesuarlara dönüşüyor.

Nefsi olgunlaştırmaktan bahseden Şems suresi, Şems’in ve Mevlana’nın insanlığın yoluna ışık tutan fikirleri ile din, dil, ırk ayırımı yapmadan herkese insan olarak yaklaşan felsefeleri, “Şems Hoşgörü Koleksiyonunun” çıkış noktasını oluşturuyor.

Favori Kuyumculuk, geçmişle geleceği buluşturan, hikayesi olan özel temalı kültürel koleksiyonlarının yanında şehir koleksiyonlarıyla da sektöründe fark yaratıyor. Özgün ürünleriyle tüketicisinin şıklığını tamamlayan Favori, Yağcı Bedir, İstanbul 4 Kule, Ayasofya, Erzurum Oltu Taşı, Ege Kültür, Çanakkale Destanı, Favorim İstanbul gibi koleksiyonlarıyla tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkıyor. Her yaşa ve her zevke hitap eden tasarımlar üreten marka her yıl ortalama 6000 yeni ürün tasarlıyor.

Nisan ayından itibaren Türkiye genelindeki bütün Favori mağazalarında yerini alacak olan “Şems Hoşgörü Koleksiyonu” uygun ödeme seçenekleriyle de dikkat çekiyor.

www.favori.com.tr

False