GeriAlışveriş Barista Gibi Kahve Yapmak Kolay!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Barista Gibi Kahve Yapmak Kolay!

Barista Gibi Kahve Yapmak Kolay!

Yaratıcılığın yeni tadı...

Lavazza, Guzzini kahve makinesi ister evinizde ister ofisiniz de İtalyan yapımı espresso kahve içmek isteyenlere muhteşem fırsat. Hem görüntüsüyle hem de hazırladığı mükemmel tat ile günün yorgunluğunu alacak veya öğle arası kahve zevkinize zevk katacak!

Guzzini için Hiroshi Ono tarafından dizayn edilen, İtalyan yapımı espresso kahve makinesi, aynı zamanda yaratıcılığı da simgeliyor. Yaratıcılığı ve şıklığını Lavazza’nın teknolojisi ve deneyimi ile birleştiren Guzzini, renkli tasarımıyla da bulunduğu mekana canlılık katıyor. Yumuşak hatları, kompakt yapısı ve parlak beyaz-kırmızı-portakal-fildişi renk seçenekleri ile her tür mutfağa uyum sağlıyor.

Kendine has sıcak içecek hazırlama sistemi olan Lavazza Bule’nun teknolojisi ve 20 barlık basınç ile Guzzini’de her zaman üstün espresso kalitesi elde ediliyor. Buhar çubuğu ve kontrol edilebilir yoğunluğu ile mükemmel cappuccinolar da hazırlanabiliyor. Lavazza Blue, uzun süreli korumaya elverişli kapsülü sayesinde de her zaman aynı mükemmellikte koku ve tat elde edilmesini sağlıyor.

1.3lt çıkarılabilir su haznesi, bulaşık makinesinde yıkanabilen cihazda; dayanıklı ve kullanışlı kapsül yuvası, paslanmaz çelik ve fincan ısıtma yüzeyi olarak kullanılabilen kapak, kullanılmış kapsüller için atık kabı bulunuyor.

www.lavazzaturkiye.com

False