GeriAlışveriş Ar Yıldız’dan özel tasarım kapağı kulpunda tencere
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ar Yıldız’dan özel tasarım kapağı kulpunda tencere

Ar Yıldız’dan özel tasarım kapağı kulpunda tencere

Özel tasarım tencerelerde, kapaklar tencerenin ya da sahanın kulpunda yer alıyor.

Ar Yıldız, yenilikçi tasarımlarıyla yine hayatı kolaylaştırıyor. Ar Yıldız’ın yeni tasarımı King tencere ve sahanlar, kapağını kulpunda taşıyor. Ar Yıldız’ın özel kapak tasarımı sayesinde, King tencere ve sahanlar, kullanıcılarını yanma ve düşme gibi “kapak kazalarına” karşı güvence altına alıyor. Tek olarak da satışa sunulan Ar Yıldız King tencere ve sahanları, Ağustos ayında set halinde satın alanlar, lansmana özel indirim fırsatından yararlanıyor.

ÖZEL TASARIM TENCERELERLE EL YAKMA RİSKİ ORTADAN KALKTI

Ar-Yıldız, yepyeni ürünü olan King tencere ve sahanları ile mutfaklara ekstra bir kolaylık ve güvenlik sağlıyor. Bu özel tasarımda, kapaklar tencere ya da sahanın kulpunda taşındığı için, kapağı açıp mutfak tezgahına koyarken, yanmak ya da elinden düşürmek gibi riskler ortadan kalkıyor. Kullanımı kadar şıklığı ile de dikkat çeken King tencerelerin pudra, kırmızı ve siyah renk seçenekleri bulunuyor. Ar Yıldız King tencere ve sahanlar, tek tek satışa sunulduğu gibi 8 ve 10 parçalık setler halinde de satın alınabiliyor.

Ar Yıldız’ın King tencere setleri, Ağustos ayı boyunca sürecek lansman indirimiyle özel fiyatlara satılıyor. King tencere ve sahan seti, Ar Yıldız’ın yurt içi ve yurt dışında 850 aktif bayisi ile Ar Yıldız Court mağazaları ve www.aryildizcourt.com adresindeki online satış sitesinde de yer alıyor. 

False