GeriEtkinlikler Anneler Günü’nü Bumerang ile kutlamaya ne dersiniz?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anneler Günü’nü Bumerang ile kutlamaya ne dersiniz?

Anneler Günü’nü Bumerang ile kutlamaya ne dersiniz?

Astrolog Şenay Yangel’in konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte sürprizler sizi bekli

Hürriyet Dünyası’nın Bağımsız Yayıncı Ağı Bumerang Network, 10 Mayıs Cumartesi günü “Anneler Günü Şenliği” ile Anneler Günü’nü Martı Hotel İstanbul’da kutluyor.

Bumerang ekibi #hayatiguzellestirenkadinlar sloganından yola çıkarak annelerin bu özel gününü unutulmaz bir gün haline getirmek için çalışmalara başladı. Bumerang Anneler Günü Şenliği, blogger annelerin ve anne adaylarının katılımıyla 10 Mayıs Cumartesi günü Martı İstanbul Hotel’de gerçekleşecek.

Blogger annelerin, ünlü astrolog, diyetisyenlerin, yazar ve gazetecilerin de konuşmacı olarak yer alacağı etkinlik mekan sponsoru olarak yer alan Martı İstanbul Hotel Taksim’de düzenlenecek. Makas Bliss’in güzellik sponsoru olarak yer alacağı bu organizasyonda Hasanbey Çiftliği ve De Cooks Party’de özel ürünleriyle annelere lezzetli tatlar sunacak.

Anneler, bu özel günde bilgi dolu sohbetler ve eğlenceli aktivitelerle güzel bir gün geçirecek. Daha birçok firmanın katılım sağlayacağı şenlikte anneler için sürpriz hediyeler de yer alacak.

Katılan annelerin çocukları için özel bir bölümün hazırlanacak olduğu etkinlikte Hürriyet Çocuk Kulübü, Faber-Castell ve Jovi ise çocuklar için sürpriz aktiviteleriyle yer alacak.

Siz de bu etkinliğe katılmak istiyorsanız bumhaber.hurriyet.com.tr adresinden daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

False