GeriEtkinlikler Anne ve Bebeklere Özel Yoga!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne ve Bebeklere Özel Yoga!

Anne ve Bebeklere Özel Yoga!

Hem anneler hem bebekler artık daha mutlu!

Keyifli anneler ve bebekleri anne-bebek yoga derslerine başlıyor! Zest Studio’daki özel yoga derslerine 6 haftalıktan emekleme dönemine kadar tüm anneler bebekleriyle katılabiliyor.

Nişantaşı Zest Studio, anne - bebek yoga dersleri ile annelere rahat ve güvenli bir ortamda bebekleriyle beraber olma fırsatı sunuyor. Altı haftalıktan emekleme dönemine kadar annelerin bebekleriyle katıldıkları dersler 1 saat 15 dakika sürüyor. Ders boyunca anne ve bebek arasındaki bağı kuvvetlendirecek dokunuşlar ileride kuracakları ilişkiye önemli bir yatırım oluyor.

Anneleri, özellikle emzirme döneminde yoğunlaşan, sırt, boyun ve bel ağrılarına karşı da rahatlatan yoga, nefesi kullanarak bedeni güçlendiriyor, esneklik ve direnç sağlıyor. Yoga annelerin doğum sonrası depresyonu ile baş etmelerinde etkili olurken zihinsel rahatlamayı sağlıyor.

Yoga bebeklerin daha rahat uyumalarını sağlıyor, kolik bebekleri rahatlatıyor, sindirim ve bağışıklık sistemlerini kuvvetlendiriyor. Ayrıca yoga bebeklerin hareket, temas, sinir ve kas sistemini geliştiriyor.

Mutlu anneler ve gülen bebekler için Zest Studio tüm anne ve bebekleri anne-bebek yogasına davet ediyor…

Adres: Zest Studio: Valikonağı Caddesi Divan Apartmanı No: 113 K: 2 D:3 Nişantaşı

Detaylı Bilgi için: www.zeststudio.com adresinden ulaşabilirsiniz.

False