GeriAlışveriş Anne Adaylarına Müjde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne Adaylarına Müjde!

Anne Adaylarına Müjde!

Bu yaz çok rahat geçecek.

Dünya markası olan Lumberjack yepyeni modelleri ve ilkbahar yaz koleksiyonuyla tüm Yeşil mağazalarında…

Dünyaca ünlü ayakkabı markası Lumberjack’in Türkiye’deki yeni distribütörü Yeşil! Tüm dünyanın tercih ettiği, rahatlığı ve şık modelleriyle dikkat çeken Lumberjack en geniş koleksiyonu ile artık Yeşil mağazalarında satışa sunuluyor. Markanın kadın koleksiyonunun en özel modellerini müşterisiyle buluşturacak olan Yeşil, her zaman olduğu gibi Lumberjack markasında da fiyat avantajı sağlıyor.

Geniş Ürün Yelpazesi

2011 ilkbahar-yaz sezonunda hepsi birbirinden şık modeller sunan Lumberjack, anne adaylarına da kusursuz rahatlık sunuyor. Bebeğiniz için alışverişe çıkarken yorulmadan gezmek istemez misiniz? O zaman hemen yumuşacık bir deriye sahip ayaklarınıza konfor getiren Lumberjack ürünlerinden birini almalısınız. Günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz Lumberjack modelleri ile hamileliğiniz çok rahat geçecek.

Geniş ürün yelpazesi, her yaşa hitap eden modelleri ile zevkinize uygun bir Lumberjack mutlaka bulacaksınız. Renk ve model alternatiflerinin yansı sıra uzun yıllardır tanıdığınız Lumberjack markası yeni avantajlı fiyatları ile sizlerle buluşuyor.

www.yesil.com.tr

False