GeriEtkinlikler 90’lar, Lisa Stansfield ile fırtına gibi esecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

90’lar, Lisa Stansfield ile fırtına gibi esecek

90’lar, Lisa Stansfield ile fırtına gibi esecek

Farklı performanslarıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Baştan çıkarıcı sesiyle 90’lı yılların Soul müzik fenomeni Lisa Stansfield, 18 Eylül’de İstanbul’da fırtına gibi esecek. Harbiye Açıkhava’da gerçekleşecek ilk konseriyle, farklı performanslarla izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor.

Hayat dolu vokalleri ve zamansız şarkılarıyla, dünyanın dört bir yanında listelerin ilk sıralarında uzun süre kalan Lisa Stansfield, George Michael, Queen, 2Pac, Coldcut ve idolü olan Barry White’la birlikte imza attığı parçalarla sayısız Brit, Ivor Novello ve Billboard ödüllerinin sahibi olmuştu. Eşi ve müzik prodüktörü Lan Devaney ile 2013 sonbaharında çıkacak yeni albümü ‘Seven’ üzerinde çalışan sanatçı, bu albümünden yepyeni şarkılarını ilk kez İstanbul’da müzik severlerin beğenisine sunacak.

“All Around The World”, “Never, Never Gonna Give You Up”, “Change” ve “The Real Thing” gibi unutulmaz parçalara imza atan Lisa Stansfield, ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ kapsamında 18 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye’deki ilk konseriyle, Harbiye Açıkhava’da İstanbul’u fethetmeye hazırlanıyor. Lisa Stansfield, “İstanbul’un çok güzel ve büyüleyici bir şehir olduğunu biliyorum. Türk yemeklerine de bayılıyorum. İstanbul’a gelmek için sabırsızlanıyorum!” dedi.

Konserin biletlerine Biletix ve BKM gişesinden ulaşabilirsiniz.

www.bkmonline.net

False