GeriAlışveriş 3 Ayda Mucizevi Çözüm
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

3 Ayda Mucizevi Çözüm

3 Ayda Mucizevi Çözüm

Yaşasın cilt bakım tabletleri!

Ciltteki renk değişikliğinden rahatsız olan bayanlar müjde! Çoğunlukla güneş ışınları nedeniyle karşılaşılan bu lekelerin görünümlerini, günde sadece bir kaç saniye ayırarak, Imedeen cilt bakım tabletleri ile azaltabilirsiniz.

Dünyada ilk defa ve sadece Imedeen cilt bakım tabletlerinin içerisinde bulunan Marine Complex™, ciltte oluşan lekeler için size yardımcı oluyor.

Ciltteki serbest radikallerin olumsuz etkilerini nötralize eden ve cilde esneklik kazandıran Imedeen, özel anti aging formülünün yanı sıra içeriğindeki doğal özlerle cildinizi içeriden besleyerek, sıkılaşmasına ve UV ışınlarının zararlı etkilerinden korunmanıza da ekstra katkı sağlıyor.

Nutri kozmetik alanında bir devrim niteliğinde olan denizden gelen mucize Marine Complex™, cildi içeriden besleyerek, yaşlanma etkilerine karşı cildin yenilenmesine ve canlanmasına katkıda bulunurken, lekelerin görünümünün azalmasına destek olarak yüzünüzü güldürüyor.

Imedeen, 3 aylık düzenli kullanım ile hem yüz hem de vücutta oluşan yaşlanma belirtilerinin ve lekelerinin her aşamasında kullanıcılarına en uygun çözümü sunuyor. Tablet olması nedeniyle, cildi içeriden besleyerek etkisini artıran Imedeen ürünleri, farklı yaş gruplarına özel 3 farklı kategoride dünya kadınları ile buluşuyor. 30 yaş ve üzeri kadınların kullanımına uygun olarak üretilen Imedeen Derma One, 40 yaş ve üstü kadınlar için Imedeen Time Perfection ve 50 yaş ve üstü kadınların kullanımına sunulan Imedeen Prime Renewal cilt bakım tabletleri maksimum etki ile mükemmel fayda sağlıyor. 

False