Ağaoğlu’nunki en pahalısı

Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz aylarda bir transfer teknesi aldı.

Ünlü işadamı, Ada Boatyard’dan satın aldığı 40 Lobster modeli tekneye tam 340 bin euro ödedi. Emniyet eski Genel Müdürü Necati Bilican’ın oğlu Ada Boatyard Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bilican, Ağaoğlu’nun ödemede sorun çıkarmadığını, tekneyi teslim ettiklerinde ödemenin hemen yapıldığını söyledi. Bilican ayrıca, müşterileri arasında yer alan emlak kralı Donald Trump ve Rus işadamı Roman Abramoviç’in 119 bin euro’luk 36 Oyster modeli transfer teknelerinden satın aldıklarını belirtti. Yalçın Sabancı ile Arzu-Ömer Sabancı çiftinin geçtiğimiz aylarda Ada Boatyard’dan aldıkları 38 Oyster modeli teknelerin fiyatı ise 172 bin euro.

Düğün yaza

Hilal Kosif ve Selhan Aloğlu, nişan yüzüklerini geçtiğimiz aylarda Nişantaşı’ndaki Longtable adlı restoranda takmıştı. Selhan Bey, babası Sedat Aloğlu’na bir an önce evlenmek istediğini söylemiş, Sedat Bey de Hilal Kosif’in ailesine danışarak düğün tarihini yaz ayları olarak belirlemiş. Selhan Aloğlu ve Hilal Kosif’in Çırağan Sarayı’nda yapılacak düğünleri, şimdiden 2009’un en görkemli düğünlerinden birisi olmaya aday...

Bu kez el ele

Vestel’in sahibi Ahmet Nazif Zorlu’nun kızı Elif Zorlu ile Serdar Cümbüş’ün ilişkileri evlilik sinyalleri veriyor. Cümbüş, Elif Hanım’dan önce kısa bir süre şarkıcı Pınar Aylin ile flört etmiş, Nişantaşı’ndaki barlarda birlikte eğlenmelerine rağmen Aylin’le aynı fotoğraf karesine girmemeye özen göstermişti. Serdar Bey’in dört aydır flört ettiği Elif Hanım ile el ele tutuşup objektiflere pozlar vermesi, bu ilişkinin ne kadar ciddi olduğunu kanıtlıyor.

Tatlıses hayranı

Selim Soydan, sıkı bir ıbrahim Tatlıses hayranı. Ünlü türkücü üç haftadır Günay Restaurant’da sahneye çıkıyor, Soydan da üç haftadır en ön masada erkek arkadaşlarıyla yerini ayırtıyor. Selim Bey, önceki hafta Tatlıses’i dinlemeye Ali şen’le gitmişti. Geçtiğimiz hafta da Erdal Acar ve şadan Kalkavan’la aynı masayı paylaştı. Yine en önde ve hiçbir kadının bulunmadığı bir masayı...

Koltuk değneği ile yardım gecesine katıldı

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Hanım, geçtiğimiz ay evlerindeki merdivenden inerken kaymış ve ayak ön çapraz bağlarını koparmıştı. Yaklaşık iki haftadır fizik tedaviye giden Revna Demirören’e, doktoru tam bir ay ayağının üstüne basmamasını söylemiş. Bir ay boyunca evden dışarı çıkamayacağını düşündüğüm Revna Hanım’ı geçtiğimiz gece bir yardım gecesinde görünce şaşırdım. Koltuk değneği ve eşi Yıldırım Bey’in desteğiyle yürüyebilen Revna Hanım’ın buna rağmen yardım gecesine katılmasını takdir ettim doğrusu.

Cingöz’ün ilk sergisi

Çağdaş Türk figür resminin genç kuşak temsilcilerinden Hakan Cingöz, ilk kişisel sergisini yarın Evin Sanat Galerisi’nde açıyor. Geçtiğimiz yıl Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlayan, 2007 yılında da Nuri ıyem Resim Ödülü’nü kazanan Cingöz’ün bu sergisi, 26 Mart’a kadar açık kalacak. Eserlerinde genellikle yakın çevresindeki yaşıtlarını resmeden Cingöz, 1970 ve sonrası doğumlu kuşağın kendini tarif etme biçimi, sıkıntıları, ilişkileri ve yalnızlıkları üzerinde durduğunu söylüyor.

İzmir’de parti zamanı

ızmirli üç genç Caner Akkurt, Berk Sayraç ve Oğuzhan Aktılav’ın kurduğu www.partynerede.net adlı internet sitesi, ilk organizasyonunu 21 Mart gecesi Alsancak’taki Mischka Club’ta gerçekleştirecek. Bürom Motor ve Olga Optik’in sponsorluğunda düzenlenecek gecede DJ Ece Toprak müzik yapacak. Caner Akkurt, Toprak’ın müzikleriyle ızmirlilere unutulmaz bir gece yaşatacaklarını söylüyor. Toprak’ın gece için çektirdiği özel fotoğraflar ise Ece Toprak Creative Team imzası taşıyor.
Yazarın Tüm Yazıları