Abdi İpekçi’nin yeni yüzü

Dünyaca ünlü markaların mağazalarının yanı sıra birçok kafe, bar ve restorana da ev sahipliği yapan Nişantaşı’ndaki Abdi İpekçi Caddesi, “Kentsel Tasarım Projesi” kapsamında yenilendi ve bambaşka bir çehreye kavuştu.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yenilenen caddenin açılış kurdelesini Cem Boyner, Abdullah Kiğılı, Zafer Yıldırım, Mustafa Taviloğlu ve Betûl Mardin ile kesti. Sarıgül, açılış konuşmasında her ülkenin ‘marka cadde’leri olduğunu belirterek, “Ülkemizin marka caddesi, Abdi İpekçi’dir. Arkadaşlarımızla birlikte buraya çok emek harcadık, Türkiye’nin en önemli ve en şık caddesi haline getirdik” dedi.

Yarışlar Uludağ’ı ısıttı

Türkiye Kayak Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Garanti Bonus Card’ın sponsorluğunda düzenlenen Bonus Snow Masters yarışlarının 9’uncusu, 7-8 Ocak günlerinde Uludağ’da gerçekleştirildi. Türkiye Kayak Şampiyonası’na katılabilmeyi amaçlayan yarışmacılar, puan için kıyasıya yarıştı. Open kategorisinde yarışanlar arasında Harun Tan, Avi Habib, Berent Akdemir, Alp Saul, Çiçek Güney ve Gülay Kamaz gibi ünlü isimler de vardı. Dereceye girenlere ödüllerini Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge verdi.

Kiralık araca özel şoför

My Pavyon ve Piyasa adlı mekanların işletmeciliğini üstlenen Cenk Eren, geçtiğimiz günlerde 800 bin lira değerindeki Bentley Continental GTC otomobiliyle gündeme gelmişti. Çıkan haberler yüzünden keyfi kaçan ve otomobiliyle görüntülenmemek için taksiye talim eden Eren, şimdi de Bentley’in kiralık olduğunu söylemiş. Üstelik araç kiralık olmasına rağmen özel şoför tutmayı da ihmal etmemiş...

Hasret giderdi

Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, bir süredir ayrı kaldığı torunlarına kavuştu. Torunlarıyla hasret gideren Aysal, İstinye Park’taki mağazalardan onlara hediye de aldı.
Yazarın Tüm Yazıları