720 bin kişi izledi

Zonguldak’ın Ereğli ılçe Belediyesi tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali”, Tarkan’ın verdiği konserle sona erdi.

Haberin Devamı

Tarkan, Ereğli’ye Ali Ağaoğlu’nun helikopteriyle gitti. Atatürk Anıtı önünde kendisi için özel olarak kurulan dev sahnede konser veren Tarkan, hayranlarını coşturdu. Caddelere sığmayan vatandaşlar, cadde üzerindeki binaların balkon ve pencerelerine çıktı. Tarkan konserde Michael Jackson’lı bir tişört giydi. 3 kilometrelik sahil şeridinde kurulan dört dev ekranda yaklaşık 720 bin kişiye konser veren Tarkan, gördüğü ilgi ve kalabalık karşısında şaşırarak, “Hayatımda ilk kez böyle bir halk konseri veriyorum. Ben böyle bir manzara görmedim. Bu fotoğrafı hayatım boyunca unutmayacağım.” dedi.

Aile saadeti

Manolya Onur, 12 Aralık’ta Uzakdoğu’da evleneceği sevgilisi Can Bozok ile Bodrum’da tatil yapıyor. Manolya Hanım’ın Yalıkavak’taki evinde kalan sevgililere, Onur’un kızı Yasemin de eşlik ediyor. Onur’a, sevgilisi ve kızıyla geçtiğimiz hafta Xuma Beach’te eğlenirken rastladım.

Çeşme’de bir Yıldız

Haberin Devamı

Ünlü işletmeci Ergun Yıldız, Çeşme’deki Granada Beach’in işletmeciliğini üstlendi. Ergun Bey, “ıstanbul gece hayatının yorucu temposundan sonra Grana’dayı işletmek ruhumu dinlendiriyor” dedi.

Evde ziyaret

Ağaoğlu Turizm Danışmanı Rose Kar, önceki gün Bodrum’a gitti. Rose Hanım, Gündoğan’daki evinde Gül Ergi’yi ziyaret etti. Ergi ve Kar eski günleri andı. Gül Hanım, evindeki tamiratın tamamen bittiğini ve misafirlerini ağırlamaya başladığını söyledi.

Ogan’la oynadı

Didem Taslan, geçtiğimiz hafta Bodrum Türkbükü’ndeki Bianca Beach’teydi. Didem Hanım, burada babası ve teyzesiyle tatil yapan üç yaşındaki Ogan’la oynadı, onunla denize girdi.

Mutlu son

Fulya-Eşref Cerrahoğlu’nun kızı Arzu Cerrahoğlu ile Berik-şevki Can’ın oğlu Naci Can, önceki gece Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir düğünle evlendiler. şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikâhta, Arzu Cerrahoğlu’nun şahitliğini Rahmi Koç ile Belma Simavi, Naci Can’ın şahitliğini ise Nevzat Başartan ile Ataman Onar yaptı. Vakko Espace tarafından organize edilen düğünde, Arzu Cerrahoğlu Vakko Wedding imzalı bir gelinlik giydi. şevki Can’ın damatlığı da Vakko imzası taşıyordu. Çift, balayı için Uzakdoğu’ya gidecek.

Sevgilisi yok

Haberin Devamı

Eski model Neslihan Yavuzcan’a geçtiğimiz günlerde Türbükü’ndeki Bianca Beach’te rastladım. ıskelede tek başına güneşleniyor, cep telefonuyla sık sık konuşuyordu. Adının aşk dedikodularına karıştığı Zafer Ergin yanında yoktu. Kendisine Zafer Bey’i sordum. Tatile şimdilik tek başına çıktığını ve güneşin keyfini doyasıya çıkardığını söyledi.

Dereceye girdi

Mimar Süreyya Saruhan, geçtiğimiz ay Açık Deniz Yelken Kulübü’nün düzenlediği yarışlarda üçüncü oldu. Bodrum’da gerçekleşen yarış sonrasında Süreyya Bey,
“Zor hava şartlarında gerçekleştirdiğimiz yarışlarımız oldu ama yine de yaşanmaya değerdi” diye konuştu.

Yazarın Tüm Yazıları