50’nci yaşını Bodrum’da kutlayacak

Mimar Mustafa Toner, 50’nci yaşını 30 Haziran akşamı Bodrum-Türkbükü’nde bulunan, arkadaşı Sahir Erozan’ın sahibi olduğu Maça Kızı Otel’de kutlayacak.

Doğum gününe çağırmak istediği arkadaşlarına telefonuyla mesaj gönderen ve "30 Haziran gecesi Celal Çapa’nın sürprizlerine hazır olun, kırmızı kıyafet giyerek gelin" diyen Toner’in doğum günü partisinin organizasyonunu ve masa süslemelerini ise eşi Dilek Toner ile arkadaşları Güliz Onursal yapıyormuş. Yasemin Kamhi ve kardeşi Ayşegül Germir ise müzikten sorumluymuş.

Eski eşler 2,5 yıldır konuşmuyor

Selma Türkeş, Halil Bezmen’den 6 yıl önce boşanmıştı. Ancak boşanmış olmalarına rağmen iki çocuğunun babasıyla görüşmeyi sürdürüyordu. Duyduğum kadarıyla bu dostluk 2,5 yıl önce, geri dönüşü imkansız bir şekilde noktalanmış. Selma Hanım eski eşine küsmüş ve artık onun yüzünü bile görmek istemiyormuş. Bu arada ben de uzun zamandır görmediğim Halil Bezmen’e geçtiğimiz gün Bebek Koru Kahve’de rastladım. Yeni sevgilisi Sermin Hanım’la sohbet ediyordu ve keyfi de gayet yerinde görünüyordu.

Vendetta Sapphire’de

Hit şarkısı "Unidos Parala Musica" ile son dönemin en popüler DJ’lerinden biri olan David Vendetta, bu gece Kuruçeşme’deki Sapphire Bosphorus’ta müzikseverlerle buluşacak. Vendetta’nın performansını dört gözle bekleyenler, duyduğuma göre bu gece için çoktan yerlerini ayırtmışlar.

İspanyolca anlaştılar

Türkiye’nin ilk Mini Showroom’u Kosifler Oto Bostancı binasında açıldı. Kosifler Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif’in ev sahipliği yaptığı açılışa iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Venezuellalı model Rosanna Hilal Kosif kendisiyle İspanyolca konuşunca, "Kendimi evimde gibi hissettim" dedi.

Körkütük aşık

Saran Holding’in önceki akşam düzenlenen 15’inci yıl kutlama partisi, birçok ünlüyü bir araya getirdi. Konuklar arasında Pelin Batu ile Charles adlı yeni sevgilisi de vardı. Çift, geç saatlere kadar eğlenceye devam etti. Bu arada ilerleyen saatlerde alkolün dozunu biraz kaçırdıkları için, Batu ile sevgilisi mekanı yalpalayarak terk etti.



Ankara’ya uzandı

İtalyan restoran zinciri Pastarito’nun Suadiye’deki şubesi yaz hazırlıklarını tamamladı. Türkiye temsilciliğini Türital Grup’un yaptığı Pastarito, bahçesi, dekorasyonu, mönüsü ve zengin barıyla yaz sezonunun iddialı adreslerinden biri olacak gibi görünüyor. İtalyan şeflerin hazırladığı yemeklerin Suadiye’deki şubelerinde büyük ilgi gördüğünü belirten Ebru Keser Erda "Konuklarımız, yaz sezonunun keyfine bahçemizde varacaklar. Onlara yaza özel iddialı bir mönü hazırladık" dedi. Bu arada İzmir ve İstanbul’un ardından, temmuz ayının ilk haftası Ankara’da da bir şube açacaklarının haberini verdi.

Mezuniyet sevinci

Aksa Kazancı Holding YönetimKurulu Başkanı Metin Kazancı’nın torunu ve Ayşe Kazancı’nın kızı Ecem Kazancı, Acıbadem Özel Doğuş Lisesi’nden mezun oldu. Geçtiğimiz günlerde Özel Doğuş Lisesi’nde düzenlenen törenle diplomasını alan Ecem Kazancı, mutluluğunu öğretmenleri ve ailesiyle paylaştı. Genç Kazancı’yı ilk kutlayanlar ise dedesi Metin Kazancı ve anneannesi Gönül Hanım’dı.

Saran 15’inci yılını kutladı

Sadettin Saran’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı, bünyesinde Saran Corporation, Saran Marketing ve Saran Digital Studios’u barındıran Saran Holding, 15’inci yılını önceki akşam holding binasında düzenlenen "Garden Party" ile kutladı. Ev sahipliğini Sadettin Saran ile sevgilisi Hülya Avşar’ın yaptığı geceye Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Şadan Kalkavan, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Hülya Koçyiğit gibi iş, sanat ve spor camiasından pek çok konuk katıldı. Eskiden Cen Ajans Grey’in faaliyet gösterdiği Hacı Osman Bayırı’ndaki binada verilen partide, konuklar ENBE orkestrasının müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Petek vakası

Partinin konukları arasında bulunan Petek Dinçöz, davetin ortasında dışarı çıkarak basın mensuplarına ilginç açıklamalar yaptı. Hülya Avşar’ı hedef alan Dinçöz, şunları söyledi: "Dört yıl önce Hülya Avşar’a ’O annem olur’ demiştim. Sırf bu sözlerden dolayı çok akıllı ve dört yıl sonrayı görebilen bir insan olduğumu söyleyebilirim. İçeride bana karşı sürekli kapris yaptı, tuhaf tuhaf davrandı. Ama benim kimseden korkum yok" dedi.

Yeni konsept

Dünya üzerinde 80 noktada hizmet veren ve her şey dahil sisteminin öncüsü olan Club Med, Türkiye’de bulunan dört tatil köyünü yeniledi. Club Med, Antalya bölgesinde bulunan Club Med Beldibi, Club Med Kemer, Club Med Palmiye tatil köylerini ve Bodrum’daki Club Med tesislerinin tüm alanlarını "Ritimsel atmosfer" konseptiyle baştan yarattı.
Yazarın Tüm Yazıları