50 milyar dolarlık rekor

Zeynep Özal’ın İcra Kurulu Başkanı olduğu JNR Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı’nda bu yıl da çok sayıda değerli emlak projesi görücüye çıkacak.

İngiliz Virgin Adaları, Dubai, İsviçre, New York, Miami ve Las Vegas’taki uluslararası üne sahip özel villaların da satışa sunulacağı fuarda, bu yıl tam 50 milyar dolarlık konutun tanıtımı gerçekleştirilerek bir rekora imza atılacak. Katılımcı firmaların özel indirimler de uygulayacağı ve 3-4 Mayıs tarihlerinde Hilton Convention&Exhibition Center’da düzenlenecek olan A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı’nı yaklaşık 10 bin potansiyel alıcının ziyaret etmesi bekleniyor.

Bu kadarını beklemiyormuş

Gişe rekorları kıran "Recep İvedik" filminin yapımcılarından Ayşe Germen, filmin ulaştığı başarının kendisini bile şaşırttığını itiraf etti. Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin bu kadar sevileceğini ve filmin 4 milyonu aşkın izleyiciye ulaşacağını tahmin etmediğini belirten Germen, "Sonuçtan çok memnunum" diyor.

Maldivler’den döndüler

Emir Sarıgül, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Altınbaş’ın kızı Fatoş Altınbaş’la geçtiğimiz ay evlenmişti. Kandilli Adile Sultan Sarayı’nda yapılan nikah sonrası çift, balayı için Maldivler’e gitmişti. Sarıgül çifti balayını bitirip İstanbul’a döndü ve davetlerdeki yerini aldı. Çifte önceki akşam, genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı "Troya"yı izlemeye gittikleri İstanbul Gösteri Merkezi’nde rastladım. Daha biz baharı bile tam karşılamamışken, onlar bronz tenleriyle dikkat çekiyorlardı.

Miami’de alışveriş

Oğuz Kayhan, geçtiğimiz hafta tatil için sevgilisi Demet Akalın’la birlikte Miami’ye gitmişti. Amerika’da bir hafta kalan çifte önceki akşam Maçka’daki Chocolate kafeden çıkarken rastladım. İlk bakışta gözüme Akalın’ın üzerindeki forma takıldı; bara NBA takımlarından Los Angeles Lakers’ın formasıyla gelmişti. Öte yandan Kayhan’ın ayağında da ön kısmında iri Polo Ralph Lauren ambleminin bulunduğu yazlık ayakkabılar vardı. Gardıroplarına Amerika seyahatleri sırasında çok sayıda yeni parça ekleyen Oğuz Kayhan ile Demet Akalın, o gece yeni kıyafet ve aksesuvarlarıyla şov yapar gibiydiler.

Kanserle savaşa kermesli destek

Türkiye Kanserle Savaş Vakfı, 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda bir kermes düzenleyecek. Vakfın ikinci başkanı Necla Sekban, her sene bu kermesi düzenlediklerini ve elde edilen gelirin vakıfları tarafından kanserle savaş için kullanıldığını söyledi. Türkiye Kanserle Savaş Vakfı Başkanı Metin Ertem ise kermeslerinin halka açık olduğunun altını çizdi.

Vivie-Ann Blackk’te çalacak

Ortaköy’deki Blackk adlı kulüp, düzenlediği organizasyonlarla müdavimlerine unutulmaz geceler yaşatmaya devam ediyor. Mekan, 11 ve 12 Nisan geceleri de Acapulco’daki Palladium, Roma’daki Hulala, Miami’deki Mokai ve Ibiza’daki Penelope gibi dünyaca ünlü kulüplerde DJ’lik yapan DJ Vivie-Ann’i ağırlayacak. Blackk’in sahibi Emre Ergani, "Davidoff’un katkıları ile düzenlenecek bu özel gecede gözlerinizi kapatın ve kendinizi müziğin ritmine bırakın" diyor.
Yazarın Tüm Yazıları