18 yıl sonra

Rolling Stone dergisi tarafından gelmiş geçmiş en iyi ilk 50 müzik sanatçısından biri olarak gösterilen Sir Elton John, 18 yıl aradan sonra Maçka Küçükçiftlik Parkı’nda İstanbullu müzikseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

“Saturday Night”, “Goodbye Yellow Brick Road”, “Sacrifice” gibi bilinen şarkılarını seslendiren Elton John, 2.5 saat sahnede kaldı. MAP İletişim’in organizasyonu ile ERGO ana sponsorluğunda gerçekleşen konsere birçok ünlü isim katıldı.

Modanın Türk yıldızı

Londra’daki en köklü moda okullarından London College of Fashion (LCF), seçilmiş çalışmalardan oluşan “Modanın Yeni Yıldızlarının Mezuniyet Sergisi”ni Holborn’daki Victoria House’da düzenlenen bir defileyle ziyaretçilere açtı. Bu yılki mezunlar arasında yer alan, yaratıcı çalışması nedeniyle sergiye katılma hakkı kazanan 13 öğrenciden biri de Türk kızı Özge Barut oldu.

Bonsai sergisi

Astoria AVM’de Japonya’nın geleneksel minyatür ağaç yetiştirme sanatı ‘Bonsai Sergisi’nin açılışı yapıldı. Bonsai sanatçısı Harun Parlak’ın 100 farklı çalışmasını yakından görmek ve bu egzotik ağaca dair tüm detayları öğrenmek istiyorsanız Astoria AVM’ye uğrayın.

Haberin Devamı

Ömer Karacan’dan özel albüm

Türkiye’nin en eski DJ’lerinden Ömer Karacan, Antalya’daki Hillside Su Otel için bir müzik albümü hazırladı. NR1 Müzik işbirliği ile hazırlanan “Hillside Su Feel Good Vol.4” adlı albümünde, Chill-out, Latin, Soul ve House müzik tarzının en başarılı örneklerinden oluşan 14 şarkı var.

Melike gelin oldu

Kelebek yazarı Melike Karakartal ile Soner Sarıkabadayı’nın menajerliğini yapan Selim Güler, Fenerbahçe Dalyan Kulüp’te evlendi. Melike’nin nikah şahitliğini çocukluk arkadaşı Zeynep Yağcı, Selim’in şahitliğini ise Soner Sarıkabadayı ve Meriç Dündar yaptı.

AJANDA

Popçu Bülent

Türk sanat müziğinin ünlü ismi Bülent Ersoy, bu akşam İstanbul’un en popüler eğlence mekânlarından Nahide’de sahneye çıkacak. Sanatçı, şovunda pop şarkılar seslendirecek. Ona bu sıra dışı gecede birbirinden yakışıklı erkek dansçılar eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları