Zıtlıkların romantizmi

Biz onu geçmiş dönemlerden bu zamana kadar hep masum ve romantik bir detay olarak bilirdik. Oysa inci, yeni sezonda koyu tonlar, farklı metaller ve derilerle bir araya getirilerek bambaşka bir boyuta taşınıyor.

Hollywood’un yakın takibe alınan stil ikonları, podyumların en sıcak moda detaylarını kendi tarzlarına adapte etmekteki başarılarıyla her ortamda dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Özellikle yeni sezonda aksesuvarlarla farklı oyunlar oynayan tasarımcılar, bir araya gelmesi imkansız gibi görünen materyalleri ve renkleri kullanarak en sade kıyafeti bile son derece çekici bir hale getirmek konusunda ustalar. İnci, bu kış koleksiyonları süsleyen en gözde malzemeler arasında. Dantel, şifon ve ipeklerle son derece romantik görünürken, deriler, koyu tonlardaki sıradışı ceketlerle son derece agresif bir çizgide duruyor. Zıtlıklardan yaratılan şıklığın konuşulduğu bu sezonda, renk olarak inci beyazı da siyahın yanında kendini gösteriyor. Ayrıca inci, sadece takı olarak değil, ayakkabıların üzerinde, cep detaylarında ve işleme olarak da buluştuğu malzemeyle yeniden doğuyor.

Bu kış, ünlülerin tercihi iri inci kolyeler

İnci artık kesinlikle klasikler arasında anılmıyor. Moda, yaratıcılığınızı bu romantik aksesuvar üzerinde de konuşturmanız için bu kış size bir fırsat veriyor. Hollywood ünlüleri, inciyi, tek sıra halinde veya farklı metallerle bir araya getirerek günün her saatinde kullanılacak bir takı haline getirmiş. Örneğin Carmen Electra tek sıra incisini, kısa bir ceket ve aynı tonlarda bir bluz ile tamamlarken, Mary Olsen, romantik tarzdaki elbisesini sıra sıra Chanel inci kolyesiyle süslüyor.

Bu giysiler size özel

Fransa’dan Kanada’ya kadar dünyanın birçok ülkesinde rastlayabileceğiniz Marella, Türkiye’de üçüncü mağazasını açtı. Marka, ‘kişiye özel’ moda anlayışını benimseyerek farkını ortaya koyuyor.

Değişime açıksanız o halde Marella’nın sonbahar-kış koleksiyonuna bir göz atabilirsiniz. Marka, modanın izinden giden ama bunu kişiselleştirmeyi iyi bilen kadınları temsil ediyor. Max Mara Fashion grubun bir markası olan Marella, farklı kumaşları koleksiyonunda kullanarak, bunları detaylarla bir araya getirirken kendine sınırlar çizmiyor.

‘Breakfast at Tiffany’s’ filminden esinlenerek tasarlanan saten yakalı ‘tuxedo’ ceketler, dar kalıplar içine sıkışan etekler ve jean’ler yeni sezonun gözdeleri. Bu yılın vazgeçilmezlerinden biri olan siyah ise yine başta beyaz olmak üzere pudra rengi, bej tonlarıyla flört etmeye devam ediyor. Ayrıca kestane ve pas rengi, şarap kırmızısı tasarımlara ağırlığını koyan diğer renkler arasında.

Kısa ceketler, vücuda oturan mantolar, blazer’lar, kürk yakalı, vatkalı kısa pilot ceketleri dışında, tüvid ceket ve takımlar, gece için zarif elbiseler kış listelerinin başrol oyuncuları. Ayrıca modada detaylar sizin için önem taşıyorsa, koleksiyonda kullanılan kürk taşlı düğmeler, örgüler, pullar ve nakışlar dikkatinizi çekecek.

Bedene uygun hale getiriliyor

Marella’da her beden için farklı tasarımlar bulabilmeniz mümkün. 34-50 beden arasında çalışılan koleksiyonda beğendiğiniz kıyafetler tadilatla üzerinize uygun bir hale getirilebiliyor. Üstelik her modelde tek bir set oluşu da tercih sebebi olmasının başlıca nedenleri arasında.

Nişantaşı, Tel: (0212) 219 65 85, 219 62 39

Bağdat Cad., Tel: (0216) 360 37 67, 302 16 67

Alsancak, Tel: (0232) 422 17 40, 421 14 95

ALIŞVERİŞ SEPETİ

Etnik tutkunlarına

Ankaralı Şa’şaa, yeni sezonda kaftanlar, işlemeli bluzlarıyla yine gardıroplarınıza farklı bir enerji taşıyor. Şifon, tüvid, kadife gibi farklı dokulardaki kumaşların rugan ve güderiler ile tamamlandığı etekler yeni sezonda markanın en iddialı ürünleri arasında. Her ortamda giyilebilecek bu etekleri yine Şa’şaa’nın renkli aksesuvarlarıyla süsleyebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları