Yüzük var evlilik yok

1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur, kendisiden 20 yaş küçük Can Bozok ile aşk yaşıyordu.

Haberin Devamı

Çift, evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlandı. Ancak Can Bozok, New York’ta yaşayan ve hasta olan annesinin yanına gidince, ilişkileri sona erdi. Ayrılığın ardından Moris Eskinazi’yle flört eden, fakat ilişkisi geçtiğimiz ay noktalanan Manolya Onur, New York’tan dönen Can Bozok’la yeniden görüşmeye başladı.
Aşklarına kaldıkları yerden devam eden sevgilileri son dönemde birkaç kez İstanbul gecelerinde gördüm. “Ayrı geçirdiğimiz günlerde birbirimizin kıymetini daha iyi anladık ve ilişkimize ikinci bir şans verdik” diyen sevgililer, barışır barışmaz nişan yüzüklerini yeniden taktıklarını söyledi. Onur, evlenmeyi şimdilik düşünmediklerini de sözlerine ekledi: “Biz böyle çok mutluyuz, şimdilik evlenmeyi düşünmüyoruz.”

Gurmeler buluştu

Gastronomi derneği Chaine Des Rotisseurs’ün Türkiye şubesinin üyeleri, Mövenpick Hotel İstanbul’da bir araya geldi. İş ve turizm dünyasının önde gelen isimlerinin de katıldığı yemek davetinde otelin yeni İtalyan baş aşçısı Giovanni Terracciano’nun ülkesinin klasik tatlarıyla hazırladığı mönü, İtalyan şarapları eşliğinde sunuldu.

Haberin Devamı

Dostlarla kutlama

Galatasaray Kongre Üyesi olan genç işadamı Dinçer Azaphan, yeni yaşını Florya Kaşıbeyaz’da kutladı. Davete katılanlar arasında sarı kırmızılı futbolcular Sabri Sarıoğlu, Çağlar Birinci ve Ayhan Akman da vardı.

İş mi aşk mı

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Funda Barın, önceki gün Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’deydi. Yanında Romanson Saatleri’nin ortaklarından Süleyman Güner vardı... 90’lı yılların popüler mankenlerinden Funda Barın, bir dönem Vedat Yelkenci’yle aşk yaşamış, ardından Murat Polat ile flört etmişti. Barın, Polat’la aşkı uğruna podyuma veda etmiş, Polat da eşi Berat Hanım’dan boşanmıştı. Ancak evlenecekleri beklenen sevgililer, geçtiğimiz yıllarda ayrıldı.

TOPLANTI YAPTIK
Funda Barın, “Süleyman Güner’le beni Nilüfer Kurt tanıştırdı. Bu bir iş görüşmesiydi. Belki Romanson’un reklamlarında oynayacağım” dedi.

Gelin kaynana sohbette

Ralf Tezman’ın 4,5 aylık hamile eşi Sanem Kardıçalı Tezman, önceki gün Nişantaşı’nda kayınvalidesi Tilda Tezman ile dolaşırken objektife takıldı. Gelin-kayınvalide, kısa bir yürüyüşün ardından birlikte yemek yiyip koyu bir sohbete daldı...

Haberin Devamı

Yaz koleksiyonu

Beymen Club’ın 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, Nişantaşı Beymen Blender’da tanıtıldı. Beymen Marka Sorumlusu Tolga Sezgin’in ev sahipliği yaptığı davete tasarımcı Andrea Pompilio ve Aslı Abbasoğlu da katıldı.

AJANDA

Cuma eğlencesi

İstanbul gece hayatının popüler adreslerinden Anjelique’in dünyanın en ünlü DJ’lerini ağırladığı “Cuma Partileri”, hız kesmeden devam ediyor. Mekânda bu akşam, dünyaca ünlü DJ grubu Chocolate Puma performans sergileyecek.

70’lere yolculuk

Pınar Aylin, son albümü “Hit 70’ler” ile bu gece Beyoğlu’ndaki Xlarge’da sahne alıyor. Aylin’e gecede go-go dansçıları da eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları