Yüzü gülüyor

Genç şarkıcı Banu Zorlu’nun "Gizli Aşk" adını verdiği albümü cuma günü piyasaya çıktı.

/images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411bdUnkapanı’na gelen siparişlerin yüzünü güldürdüğünü söyleyen Zorlu, "Bu albüm için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Özellikle Nazan Öncel’in şarkısı ’Gönül Çiçekleri’ radyolarda en çok çalınan şarkılar arasında. Sansasyonlarla değil işimle anılmak istiyorum ve ona göre yaşıyorum" dedi. Zorlu, albümün çıkışıyla birlikte ekstraların da arttığını, özellikle tatil yörelerinden çok teklif aldığını söyledi.

Erbil’i seviyor
/images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411bf
Pascal Nouma, "Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu" filminde oynamak için geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte İstanbul’a geldi. Nouma, önceki akşam Beyoğlu sokaklarında kız arkadaşıyla gezerken objektiflere yakalandı. Nouma, "Ben, Mehmet Ali Erbil’i çok seviyorum. O da benim gibi şakacı. Aynı filmde olmamız güzel. Ayrıca Kartal Tibet de çok iyi bir yönetmen. Filmimiz çok iyi olacak" dedi.
/images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411c1
Sorunlar unutuldu

Zeynep Tokuş, kendisini dövdüğü gerekçesiyle karakolluk olduğu jinekolog eşi Alp Nuhoğlu ile bir süre önce barışmıştı. Kavgalı oldukları dönemde basına birbirleri hakkında ağır ithamlarda bulunan çift, önceki gece bir bar çıkışı el ele objektiflere yansıdı. Çift, soruları yanıtsız bıraktı.

Ayrılık kesin dönüş yok
/images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411c3
Futbolcu sevgilisi Vedat İnceefe’yle yollarını ayıran Ebru Destan, önceki gece sahneye çıktığı Etiler Keops Bar’da dekolte kıyafeti ile göz doldurdu. Vedat İnceefe ile anlaşarak ayrıldıklarını söyleyen Destan, ikinci kaseti için hazırlıklara başladığını söyledi. Ebru Destan, yaz ayları için kendisine gelen ekstra tekliflerini de düşündüğünü belirtiyor.

İki sergi bir arada

Çağdaş Türk resim sanatını Amerika’da yaptığı çalışmalarla tanıtan ressam Ertuğrul Ateş, "Art Project Vol.1" adlı /images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411c5resim sergisini Nişantaşı Damat Tween mağazasında açtı. Ünlü ressamın eserlerinin yer aldığı serginin açılışında Ertuğrul Ateş’e, İTKİB Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve TİM Başkanı Oğuz Satıcı eşlik etti. Mağaza içinde yer alan Lounge Bar’da gerçekleşen sergide ayrıca tasarımcı Reha Erdoğan’ın tasarladığı koltuklar da sergilendi.
Yazarın Tüm Yazıları