Yunuslara yol gösteren

2 Ağustos’ta kızı Mira’yı dünyaya getiren Energy of Life sağlıklı yaşam merkezinin sahibi Banu Can, "Kızım, hayatımda yaptığım en güzel şey" diyerek mutluluğunu ifade ediyor.

İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Can, minik kızı Mira ile ilk kez HELLO! objektifleri tarafından görüntülendi. Can, eşi Sabi Alfasa ile kızlarına ’Yunuslara yol gösteren yıldız ve barış’ anlamına gelen Mira adını verdi.

Belgesel tadında bir veda

Sortie’nin sahibi Erol Kaynar, yarın akşam kendi mekanında bir yaza veda partisi veriyor. Tüm dostlarını bu partiye davet eden Erol Bey, organizasyon için ilginç fikirler de üretmiş. Bunlardan biri, dalış yaparken çekilmiş görüntülerini barkovizyondan yayınlamakmış. Dalış tutkusuyla tanınan ve şimdiye kadar dünyanın dört bir yanında dalış yapmış olan Kaynar, konuklarını dalış görüntülerinden oluşan belgesel tadındaki bu film eşliğinde ağırlayacakmış.

Ataizi köşke taşındı

ande Ataizi ile yeni sevgilisi Philippe Amram, ilişkilerinde kısa sürede çok yol kat etti. Amram ile bir aydır beraber olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin Rumeli Hisarı’ndaki evine yerleşti. Önce Philippe Amram’la onun çiftlik evinde baş başa bir hafta sonu geçiren, hemen ardından tatil için Amram’ın Londra’daki evine giden Ataizi, tatil dönüşü sevgilisiyle birlikte yaşama kararı almış duyduğuma göre... Hande Ataizi bu kararı uygulamak için fazla da beklememiş ve eşyalarını toparlayıp Amram’ın Ahmet Ağa Sokak’taki köşküne taşınmış.

İftar Çaba’sı

Yardımsever isimler, önceki akşam Loft Restaurant’daki iftar yemeğinde buluştu. Çaba Vakfı yararına, vakıf başkanı Monic İpeker ile Loft’un sahibi Suna Özkanca’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine katılanlar arasında, İstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Nevval Güler, Meral Yazıcı, Nuray ve Okan Fenercioğlu, Jülide Önengül, Jale Alaçalar, Burcu Erçil ve Aylin Turanlı da vardı.

Acar’ın ineği

Cow Parade, son durağı İstanbul’da da büyük yankı uyandırdı. Etkinlik kapsamında kentin pek çok yerine yerleştirilen inek heykelleri, İstanbullular’dan büyük ilgi gördü. İşte bu heykellerden biri de Hilton Otel’in girişinde duruyor. Sanatçı İsmail Acar’ın tasarladığı "İo-İstanbul Mooments Hilton" ineği, arkasında bulunan İstanbul hatırası tabelası ile tüm İstanbullular’ı Hilton anısı yaşamaya çağırıyor.

En kısa zamanda

Yatırım danışmanı Aytek Şavkan, iki ay önce Brezilyalı model Martha Graeff’le evlenmişti. Çubuklu 29’da yapılan muhteşem bir törenle hayatını birleştiren çifte uzun zamandır rastlamıyordum. Bu arada Martha Hanım’ın bebek beklediğine dair haberler de aldı başını yürüdü... Sonunda gerçeği öğrenmek için Aytek Bey’i aradım; haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Şavkan, bebek beklemediklerini ancak en kısa zamanda çocuk sahibi olmak istediklerini de saklamadıklarını belirtti.
Yazarın Tüm Yazıları