Yeni yıla merhaba

12 yıl önce Ankara’da ilk Oksijen mağazasını açan Özlem Özbay, 2007 yılından beridir de sezonun en özel koleksiyonlarıyla İstanbullularla buluşuyor.

Her yıl farklı tasarımcılarla işbirliğine giren Özbay, Oksijen’de dünya markalarının 2009-2010 sonbahar-kış sezonu ürünlerinin yanı sıra Sedef Çalarkan’ın tasarımlarını, Indhra Taşpınar’ın takılarını ve Selin Ortaçlı’nın tasarladığı iç giyim ürünlerini satışa sunuyor. Oksijen’in gördüğü ilgiden memnun olan Özlem Hanım, önceki gece Teşvikiye’deki mağazasında “yeni yıla merhaba partisi” düzenledi. Davette göze çarpan isimler arasında Özben Önal-Çağdaş Yüksel, Işıl Sarraf, şebnem Işık, Demet Müftüoğlu, Ilgın Beyazıt-ıskender Paydaş, Nil ve Begüm Bentürk kardeşler de vardı.

Teşvikiye’de mağaza açtı

Takı tasarımcısı Ebru Danyal, kendi adını taşıyan mağazasını Teşvikiye’de açtı. Danyal’ı, açılışta ailesinin yanı sıra Julia Nitu ve şule Argüder de yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz yıl Paris’te düzenlenen Bijorcha Fuarı’nda “En ıyi Tasarımcı” ödülünü alan, zaman içinde tişörtler, gece elbiseleri, kedi ve köpek tasmaları, temalı avizeler ve çeşitli dekoratif malzemeleri de tasarımlarına ekleyen Danyal, “Tasarımlarımı, iç dünyamdaki masallardan ilham alarak oluşturuyorum. Hatta kendi çizgi karakterim olan Ebrushka’yı yarattım. Pembe saçları, bir lolitayı andıran yüzü ve dudakları ile birçok ruh haline bürünen, kimi zaman çok feminen, kimi zaman gerçekten çocuksu, sportif, şık ve cesur bir karakter oluşturdum” diye konuştu.

Dostlar Savarona’da buluştu

Atatürk’ün yatı Savarona’da önceki gece nostaljik bir parti vardı. Esin-Zafer Civelek çifti, bir süredir görüşemedikleri eski dostlarını bu özel davette bir araya getirdi. Zafer Civelek, Avi Habib, Sezai Taşkent, Kaan Gürsel, Edip ılkbahar, Ali Gülçelik, Sibel Kutman ve Levent Büyükuğur’un eşleriyle katıldığı yemekli davette konuklar, kıyafetleriyle 1920’li yılların atmosferini yaşattı. Takma bıyık ve aksesuvarlarla geceye renk katan erkekler, en az kadınlar kadar şık ve iddialıydı. Davetlilere kokulu mumların hediye edildiği davet, geç saatlere kadar devam etti.
Yazarın Tüm Yazıları