Obra parafı attı

FINAL Four müdavimleri Real ve Barselona, Berlin’e gelemezken az daha Laboral’a yeniliyorduk.

Haberin Devamı

Oysa ki 13-0’lık seriyle müthiş başladık. Perasovic, akıllıca Bourousis’i sahaya erken alıp oyunu Tillie’nin de katkısıyla boyalı alana yıktı. Udoh blokları ve Datome sayılarıyla skor liderliğini bırakmadık, ama onlar da 16 sayı atan keskin nişancı Adams’ın üçlükleriyle kopmadı.

Bourousis, içeri dışarı oynayarak üzmeye başladı bizi. Onunla perdele-devril oynayan dış atıcıları switch etmeyerek hücum sistemlerini bir ölçüde kilitledik. Vessely şık smaç ve alley opp’larla şevklerini kırarken, Datome’nin gayreti görülmeye değerdi. Devre sonuna doğru baskılı savunmalarına karşı çok fazla top kaybedip skor liderliğini kaptırdı.

Panikli kayıplar 2. yarıda da sürerken hücumda Antic ve Datome tekrar devreye girdi. Laboral, içerden yüklenip üçlüklerle ısırarak öne geçerken, savunmada Udoh bloklarıyla yetindik.

Haberin Devamı


BOGDANOVİC FİNAL DEDİ


Son çeyrekte Bourousis, iyice ağırlık koyarken, Vessely ile çabuk çembere gidince toparlandık ve maç uzatmaya gitti. Bogdanovic, alışılmış maç sonu 3’lükleri gene saklamış. Sloukas ve Udoh da katılınca geceyi kurtardık. Obradovic, zorda olsa, destanının son sayfasını parafladı. 

Yazarın Tüm Yazıları