Pantene Altın Kelebek’e geri sayım

Türkiye’nin en ışıltılı gecesinde heykelcikleri kimlerin kaldıracağında söz sahibi olmak isterseniz, tek yapmanız gereken www.pantenealtinkelebekodulleri.com adresine girerek gönlünüzden geçtiği gibi oy kullanmak.

Haberin Devamı

23 Eylül 2022 ile 1 Ekim 2023 arasında, yani 1 yıldır şarkıcılar şarkılarını söyledi, oyuncular rollerini oynadı, sunucu ve televizyoncular hünerlerini sergiledi. Şimdi hangilerinin en iyi olduğunu seçmek için söz sizde.
Türkiye’nin televizyon, eğlence ve müzik dünyasındaki en iyilerinin belirlendiği sürprizlerle dolu Pantene Altın Kelebek Ödülleri için bu yılın aday kategorileri açıklandı.

Pantene Altın Kelebek’e geri sayım

Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle, bu yıl 49’uncusu düzenlenecek Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için ilk oylama başladı, www.pantenealtinkelebekodulleri.com adresi üzerinden sürüyor.
Siz de oyunuzu kullanıp bu yıl performansını, şarkılarını, programlarını beğendiğiniz kişileri zirveye taşıyabilirsiniz.
Peki neden en büyük söz sahibi halk? Çünkü kazananlar yüzde 70 halk, yüzde 30 jüri oylamasıyla belirleniyor.
İki aşamalı bir oylama sistemi var. Oylamanın ilk aşamasında her kategoride en yüksek oyu alan 10 aday, ikinci aşamaya geçerek finalist olacak.
Ardından finalistlerin oylanacağı ikinci halk oylaması başlayacak. İkinci oylama sonrasında da müzik ve televizyon dünyasının duayen isimleri bir araya gelerek geleneksel jüri toplantısını gerçekleştirecek.
En nihayetinde ‘gücünü gösterenlerin gecesi’, 3 Aralık’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde görkemli bir organizasyonla gerçekleşecek.
Bu yılın güzel bir yeniliğiyse “engelsiz tören” yapılacak olması. Törenin dijital canlı yayınlarla görme ve işitme kaybına sahip bireyler tarafından da engelsiz bir biçimde takip edilebilmesi sağlanacak.
Toplam 30 kategorinin içinde en ilgi çekenlerden biri de 8’inci kez sahiplerini bulacak ‘Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülleri’.
Bu kategorinin kazananları ikinci oylamanın başlamasıyla birlikte açıklanacak.
Türkiye’nin en ışıltılı gecesinde heykelcikleri kimlerin kaldıracağında söz sahibi olmak isterseniz, tek yapmanız gereken www.pantenealtinkelebekodulleri.com adresine girerek gönlünüzden geçtiği gibi oy kullanmak.

Haberin Devamı

Daha da benziyor!

Pantene Altın Kelebek’e geri sayım

Avatar Atakan olarak bilinen Survivor ünlüsü Çağan Atakan Arslan, kızı Zenia’nın bir fotoğrafını paylaşıp altına da “Biraz Selda Bağcan havası var” yazmıştı geçen hafta. “Hakikaten de minik Zenia, Selda Bağcan’ın reenkarnesi gibi” demiştim fotoğrafı görünce: “Çenesi, tombik yanakları, kaşı gözü bile benziyor Selda Bağcan’a; insan gülümsemeden edemiyor.”
Selda Bağcan yazımı okumuş, Zenia ile aynı yaşlarda çekilmiş bir fotoğrafını gönderdi.
Çocukluk hali daha da benzemiyor mu Zenia ile?
Çocuklar hızlı büyür, çabuk değişir. Babası Zenia’yı Selda Teyze’sine götürse de birlikte bir kareleri olsa hatıra olarak.

Haberin Devamı

Ne Atina aşkıymış

Zeynep Bastık’ın Atina’dan ev alıp Atinalı olduğunu okuduk.
Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, Demet Özdemir, Cem Yılmaz, Ozan Güven gibi isimler de ev almıştı bu şehirden.
Başka arkadaşlarım da var tası tarağı toplayıp Atina’ya yerleşen.
Kimi halinden memnun, kimi “Yandım Allah” diye geri dönmenin yollarını arıyor.
En büyük şikâyetse Türkiye’de alıştıkları dostluk, arkadaşlık, komşuluk ortamını bulamamaları.
Hakikaten de insan İstanbul gibi bir okyanusu bırakıp neden Atina gibi leğene gider ki? Balkanların
en güzel kenti desen, orada dur, önce Bükreş var.
En eğlencelisi desen, orada da dur, Belgrad var. Tamam, oranın Nişantaşı’sı diyebileceğimiz Kolonaki semti medeni falan ama o kadar.
İnsanı hiç çalışkan değil, öğle tatilinde ne açık dükkân bulabilirsin ne taksi.
Dükkânın içinde oturur, kapıdan satış yapmaz sana.
Arabanın içinde oturur, havaalanına götürmez seni.
Şehir olarak da İstanbul’la kıyaslanınca:
Manisa’nın tepesine Akropol koy, al sana Atina...

Haberin Devamı

Üstü 90’larsa altı da olsun

Ünlüler yapay zekâyla 90’larda Amerikan Lisesi’nden mezun olmuş gibi yapılmış hallerini paylaşıyor ardı ardına. Cem Yılmaz durumu ti’ye alarak o yıllarda çekilmiş gerçek bir pozunu koydu, altına da; “90’ar Aİ’la olmaz böyle olur...” yazdı. “Öyle olmaz, böyle olur” diye kelime oyunu yaptığı Aİ, “Artificial Intelligence” yani yapay zekâ. Hakikaten ya... Sadece kelle fotoğrafı yerine, boydan fotoğraf koysalar da yüksek belli şalvar kotları, kovboy çizmeleri, ayağın altından bandını geçirmeli taytları, bel çantalarını falan da görsek.

Yazarın Tüm Yazıları