Sabırlı olma zamanı

Hadise yarın, ama Merkür gerilemesinin aksiliklere, iletişim sorunlarına, bilgisayarlar, sistemler, elektrik ve elektronik aletlerle ilgili olumsuzlukları kendini göstermeye başlıyor.

Haberin Devamı

Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir. Kararsızlıklar, yanıltıcı kişiler, aldatıcı durumlar, isteksizlik veya yanlış yönlenme tipi durumlarla yüz yüzeyiz. Esneklik ve dikkat lazım. Sabah saatlerinde kendimizi daha enerjik hissedebiliriz.

Koç
İlk bakışta kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor. Sadece uzlaşmak olsun diye, diğerlerinin görüşlerini benimsemenin veya onların çizdiği yolu takip etmenin size bir faydası olmayabilir. Ancak yine de üzerinde uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Boğa
Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz. Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir. Zira haberler şüpheli ya da asılsız olma ihtimali taşıyor.

Haberin Devamı

İkizler
Belli konuları netleştirmeniz gerekiyor. Zira bazı konularda üzerinize gelen ya da üzerinize oynayan kişilere itiraz etme hakkınız mevcut. Sorumluluklarınızı eksiksiz yerine getirmeniz ve sözünüzü tutmanız eleştiri ve şikayetlerin önünü kesebilir.

Yengeç
İlginizi çekmeyen teklif, davet, plan ya da düzenlemelerde yer almak zorunda değilsiniz. Bunun yerine kendinizi daha iyi hissedeceğiniz veya kendinizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek oluşumları tercih etmelisiniz. Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Aslan
Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Gördüğünüz manzara çok hoşunuza gitmese bile gerçeklerle yüzleşmek veya olayları akışına bırakmak gerekebilir.

Başak
Bugünlerde yaşanacak gelişmeler, hangi yol, yöntem veya düşüncenin doğru olduğunun anlaşılmasını sağlayacaktır. Bazı konularda sizin değil de diğerlerinin plan, görüş veya taktiklerinin kabul gördüğünü anlarsanız, üzülmemelisiniz. Önemli olan, işe yarar sonuçlara ulaşmak olmalı.

Terazi
Eski bir tanıdıktan bugünlerde ilginizi çeken bir konu ya da alan hakkında bilgi alabilirsiniz. Bir türlü sonuca bağlanamayan veya nasıl ilerleyeceği belli olmayan konular nedeniyle üzülebilirsiniz. Aslında bu durum sizin yararınıza bile olabilir. Kim bilir?

Haberin Devamı

Akrep
Özellikle işle ilgili konularda ısrarcı olmamanızda fayda var. Olayları akışına bırakmalı ve planlarınızı birkaç gün sonra şekillendirmelisiniz. Önemli konularda vereceğiniz kararlarda etkili bilgileri sizinle paylaşmayan kişiler olabilir.

Yay
Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir. Neyse ki, kısa sürede herkes sizin çizginizde buluşmaya başlayacaktır. İnsanları etkilemek için abartılı cümleler kurmaktan, fazla para harcamaktan ya da kibirli tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

Oğlak
Belli anlaşma veya pazarlıklar sırasında istediğinizi almak için, düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Olan biten gelişmeler sizi destekleyen ve sizden hoşlanmayan kişileri görmenizi sağlayabilir.

Haberin Devamı

Kova
Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir. Seçenekleriniz çok ve araştırmacı olmanızı gerektiriyor. Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Balık
Kendinize ve çevrenize dürüst olmanız gerekiyor. Aksi takdirde, insanları kırmamak adına aslında hiç istemediğiniz şeyler yapabilirsiniz. Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir. Bu kişileri açık bir dille aydınlatmanız gerekiyor sevgili Balıklar.

Yazarın Tüm Yazıları