Cumartesiye bağlanan saatler önemli!

İlişkilerimizde olumlu diyaloglar kurabilir ve bol bol sosyalleşebiliriz. Bayram atmosferini bozmak istemiyorum, ama özellikle gece yarısına doğru olan saatlerden itibaren on gün boyunca pek parlak bir süreçteyiz diyemem.

Haberin Devamı

Bugün özellikle akşam saatlerinden itibaren, üzerimizde gereksiz bir enerji hissedebilir, ona buna çatma, onunla bununla tartışma eğiliminde bulunabiliriz.
Enerjiyi dengeleyebilir, diyaloglarda uyumu sağlayıp, ani hareketler yerine yavaş hareket edip sakarlıkların önüne geçebilirsek ne ala!
Özellikle cumayı cumartesiye bağlayan gece türlü çeşitli stres içeren durum ya da ilerlememizi engelleyen durumlar söz konusu olabilir.
Ülkemizi ilgilendiren başlıklarda hassasiyetler oluşabilir, ama bayram bayram uzun uzun yazmamayı tercih etsem iyi olur Niobe’ce.
Sonuçta bu tür olaylar hangi alana odaklanmamız gerektiğini anlamamıza yardım etmesi bakımından eğitici olarak da değerlendirilebilir.

Koç
Bazı kişilere yanlışlarını göstermek veya eksiklerinin farkına varmalarını sağlamak için normalde olduğunuzdan daha sinirli hal alabiliriz. Ancak aslında ortam zaten gergin olduğu için bu tür tavırlar tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Sakin ve ilgisiz kalma günleri!

Haberin Devamı

Boğa
Maddi başlıklı ilişkilerinizde sıkıntı yaşanabilir veya bu konularda huzursuz hissedebilirsiniz. Sizi nelerin rahatsız ettiğini netleştirmeli ve gereken adımları atmalısınız. Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

İkizler
Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir. Dolayısıyla bazı konularda tartışmaların veya gerginliklerin yaşanmaması için, önemli konuları konuşmayı birkaç gün ertelemek daha doğru olacaktır.

Yengeç
Ticari konuları veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren başlıklarda sadece olumsuz tarafları değil, olumlu yönleri de görmeye çalışmanız gerekiyor. Bu bakımdan size olumlu gelecek kişilere yakın durmanızda ve problem yaratanlarda birkaç gün için uzaklaşmanızda fayda var.

Aslan
Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz. Her şeyin istediğiniz şekilde olmasını arzu etmeniz normal. Ama mantıklı olan bir ölçü olduğunu unutmamanızda fayda var.

Başak
Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Fikirlerinizi ortaya koyarken bu riski bilerek hareket etmenizde fayda var. Ancak neşeli ve olumlu tavırlar sergilemeyi başarabilirseniz, çabalarınızın elbet bir karşılığı olacaktır.

Haberin Devamı

Terazi
Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir. Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Akrep
Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilirsiniz. Pişman olacağınız şeyler yapmadan önce, iki üç gün beklemenizde fayda var.

Yay
Gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Dolayısıyla belli konularda sakin adımlar atmanız veya birkaç gün için geri planda durmanız ve sakinliğinizi korumanız daha doğru olacaktır.

Haberin Devamı

Oğlak
Uzun zamandır size sorun yaratan veya rahatsızlık veren olay ve durumları yönetebilecek kabiliyettesiniz. Bugünlerde bu yönlü müdahalelerde bulunmak isteğiniz artabilir.

Kova
Başkalarının istek ve ihtiyaçlarını karşılama konusunda doğal yeteneklere sahipsiniz. Ancak bugünlerde yaşanabilecek olaylar “arkadaş, benden buraya kadar!” demenize neden olabilir.

Balık
Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz. Ancak aslında olan biteni daha olumlu görmenizi sağlayacak şeyler de yok değil. Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları