Venüs ve Mars gerilimi ilişkilere yansıyor

Bugün Venüs, İkizler burcuna geçiyor. Ve Venüs ve Mars arasındaki gergin görünüm kesinleşiyor. (Bir hafta boyunca etkili).

Haberin Devamı

İkili ilişkiler, iş birlikleri ve ortaklıklar açısından kontroldışına çıkan tutumları, kutuplaşmaları ve tartışmaları akla getiren ve aynı zamanda karşı cinsle etkileşimi artıran bu görümlerle ilgili detaylı yazımı dün ele aldığım için bugün uzun uzun yer tutmuyorum.
Dünkü yazımı arşivden okumanızı tavsiye ederim Niobe’ce.

KOÇ
Bugünlerde kendinizi ifade etmekte hiç zorlanmayacaksınız. İlişkiler esnasında daha dikkatli cümleler kurmak daha doğru olabilir. Yaratıcılık gerektiren işleriniz önümüzdeki ay boyunca kanatlanıyor ya da yaratıcılığınız çok yüksek diyebiliriz. İkili ilişkilerde biraz daha dikkatli hareket etmekte fayda var. Duygusal anlamda hassas günler.

BOĞA
Oldukça kârlı denebilecek bir sürece girdiniz. Önümüzdeki bir aylık süreçte maddi açıdan kârlı alışverişleriniz, gelirlerinizi artırma şansınız veya yeni gelirler elde edebilme olasılığınız yüksek. Kendinizi geliştirmek için eğitimler alabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER
Oldukça çekici ve göze hoş göründüğünüz bir aylık süreç sizi bekliyor. Genel anlamda aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde de şanslı olabilirsiniz. Ancak, bu hafta için ilişkilerde zorlanmalar olabilir, tartışmamalara girmemek önem taşıyor. Karşı cinsle cinsel çekimin arttığı günler.

YENGEÇ
Tamamlanılması gereken şeyleri tamamlayabilir, ucu açık konuları neticelendirebilirsiniz. Hayal dünyanızın hızlı çalışacağı, yaratıcılığınızı verimli kullanmanız durumunda fayda sağlayabileceğiniz bir aylık süreçtesiniz. Sadece bu hafta gerilimden uzak durmak, güvenilecek partnerlerle zaman geçirmek lazım.

ASLAN
Arkadaşlık ilişkileriniz, sosyal çevreniz ve yardımlaşma faaliyetleri açısından hareketli bir aylık süreçtesiniz. Toplum içinde daha fazla görünmeye başlayabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlilik kariyerinizi de daha fazla etkileyebilir. Hassas bir çalışma dönemi sizi bekliyor.

BAŞAK
Kariyerinizi doğru şekilde etkileyecek fırsatları kaçırmamalısınız. Önümüzdeki bir ay boyunca görev ve sorumluluklarınız artabilir. İşiniz hakkında neleri sevdiğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Bu hafta için biraz gerilimler var. Duygusal destek gerekebilir.

Haberin Devamı

TERAZİ
Seyahatler, farklı kültürleri ya da felsefeleri tanımak, akraba ziyaretleri, ticaret, yabancılarla ilişkiler ya da eğitim başlıklı konularda hareketlilik görünüyor. Ancak, bu hafta için bir taraftan da bazı aksilikler ya da gerginliklerle uğraşılması gerekebilir. Evinizde hoş değişiklikler yapabilirsiniz.

AKREP
Maddi başlıklı konularda hareketlilik görülebilecek bir aylık süreçtesiniz. Rakamlarla dans başlıyor. Ödemeler, bütçe, yatırım, ek gelirler, yanlış hesaplamalar, kontrolsüz harcamalar vb başlıklar yorucu olabilir. Giren ve çıkan paralarla uğraşmanız gerekebilir. Tüm bu koşuşturma ve hesaplamalar esnasında dikkatli olmalısınız.

YAY
İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve işbirlikleri başlıklarının ön plana çıktığı bir aylık süreçtesiniz. İşbirlikleri ve ilişkiler ilerlemenizde rol oynayabilir. Ama kontrol dışına çıkan tartışmalar, gerilimler kopartıcı etkileri de gündeme getirebilir dikkatli olmalı. Karşı cinsle etkileşimin arttığı günler.

Haberin Devamı

OĞLAK
Önümüzdeki bir ay boyunca daha da fazla çalışmanız ve yeni başlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Bu sefer uğraştığınız konular hoşunuza gidebilir. Amaçlarınıza ulaşmak için tutkuyla hareket edebilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken günler.

KOVA
Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya yaratıcılık gerektiren işleriniz açısından yeni gelişmelere açık bir aylık süreçtesiniz. İşbirliklerinizde ve ilişkilerinizde zarafete önem vermeli, kırılacak eşya muamelesi yapmalısınız. Diğerlerinin sizi dahil etmeye çalıştığı tartışmalardan uzak durmanız gerekiyor!

BALIK
Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konulara yoğunlaşabilirsiniz önümüzdeki ay boyunca. Eviniz ve aileniz kendinizi en iyi hissettiğiniz yerler olabilir. Evden yapacağınız çalışmalar, ev içinde yapılması gereken işler ön plana çıkabilir. Bu başlıkları ihmal etmemeniz gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları