Sevildiğimizi hissedebiliriz

Estetik ve sanatsal başlıklı konularda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya aşk hayatımızda yeniliklere ve parlak fikirlere açık beş günlük süreçteyiz.

Haberin Devamı

Tam da Sevgililer Günü’ne yakışır şekilde, bu etkiyi en iyi hafta sonu hissedeceğiz aslında. Sevdiğimiz kişilerle yakın ilişkiler kurmamızı sağlayacak hoş planlar yapabilir, sevdiğimiz kişiler tarafından şımartılabiliriz.
Ya da maddi açıdan olumlu olaylara veya kârlı alışverişlere açık günlerdeyiz diyebilirim Niobe’ce.
Bazı adımların maddi karşılıkları yüzünü gösterebilir bugünlerde. Verici ve yardımseveriz, başkaları için güzel şeyler yapmak ruhumuza iyi gelecektir.
Ayrıca enternasyonel konular, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk, bilişim veya genel anlamda finansal başlıklı konularda olumlu gelişmeler veya görüşmeler yaşanabilecek günlerdeyiz. Önemsediğimiz konuları görüşmek için de güzel bir gün.

KOÇ
Başkalarına yardım etmekten hoşlanabileceğiniz günlerdesiniz, ama sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz. Görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemenizde fayda var. Diğerleriyle yapacağınız anlaşmalar, pazarlıklar veya üzerinde tartışılan konular esnasında öğreneceğiniz şeyler olabilir ve neler yapabileceğinizin farkına varabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA
İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız. Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz. Hayata olumlu yaklaşın ve elinizden gelenin en iyisini ortaya koyun sevgili Boğa’lar.

İKİZLER
Karşı karşıya olduğunuz olayları her açıdan değerlendirmenizde fayda var. Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz. Tam olarak karar almadan, belli konularda karar vermek zorunda hissetmemenizde fayda var.

YENGEÇ
Farklı alanlara ilgi duyabilir, yeni şeyler keşfedebilir veya deneyebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Romantizm veya sevgi temalı ilişkilerde tatminkar paylaşımlar ön planda.

ASLAN
Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız. Size her zaman doğru fikir veren veya önemli tavsiyeleri olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. Olayları akışa bırakmanız ve bazı şeylerin olgunlaşması için zaman vermeniz durumunda, doğru seçimler yaptığınızı görebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK
Kendinize daha fazla zaman ayırmalı ve birlikte kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz. İlgi alanlarınızı genişletmenin ve önemli ilişkilerinizi geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz.

TERAZİ
Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz. Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız. Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın. Hayallerinizin peşinden gidebilmek veya özgür hareket edebilmek için gerekli değişiklikleri yapmanızda fayda var.

AKREP
Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir. Eksikleri tamamlamanız gerekebilir. Hayatınızda yenilikler yapabilmek ve değişikliğe gitmek için nelere ihtiyacınız olduğunu tespit edebilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda.

Haberin Devamı

YAY
Hayatın basit sunumlarından keyif almayı bilmek lazım. Borçlanmamaya veya gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz. Evinizde yapacağınız detaylandırılmış değişiklikler hayatınızı kolaylaştırabilir. Bonkörlüğünüzden veya iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir veya sizi hafife alan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK
Bazı konularda kafa karışıklıklarınız varsa, bir iki gün beklemelisiniz. Birkaç gün içinde kafanızın netleşmesini sağlayan gelişmeler yüzünü gösterecektir. Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir. Kâr getireceğini ve size keyif vereceğini düşündüğünüz şeylere konsantre olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA
Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir. Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir, maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz. Aşk hayatınız destekleniyor. Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz.

BALIK
Neyle karşı karşıya olduğunuzu en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Bu sayede imajınızı güçlendirebilir, koruyabilir veya her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi yapma fırsatı bulabilirsiniz. Romantik planlar veya tavırlar özel yaşamınızla ilgili bir amacınıza ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları