Sabah sakarlıklar, öğlen hızlı iletişim, akşam kasvet

Sabah saatlerinde alelacele hareketlerimiz sakarlıklara veya ufak tefek kazalara neden olabilir. Hatalar yapabiliriz.

Haberin Devamı

Öğle sonrası saatlerde kararsızlıklar, belirsizlikler veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Mesaj ve telefon trafiğine yetişmek zor olabilir, yeni bilgiler art arda gelebilir.
Akşam saatlerinde kasvetli ruh hali içinde olabilir veya kendimizi engellenmiş hissedebiliriz. Gecikmeler yaşanabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Ne yaptığınızı ve ne yapmak istediğinizi gözden geçirerek faydalı çıkarımlar yapabileceğiniz, fırsatlara açık günlerdesiniz. Ek iş arıyorsanız CV yollamak veya iş aramak için güzel günler. Ayrıca mevcut işlerinizde destekçi kişiler de bulabilirsiniz.

BOĞA
Duygu ve düşüncelerinizi net şekilde ortaya koymanız durumunda harika sonuçlar alabileceğiniz, güzel pozisyonlara gelebileceğiniz günlerdesiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda ve fırsatlara açık duruyor.

Haberin Devamı

İKİZLER
Özel hayatınıza daha fazla önem vermeniz durumunda olumsuz olayları olumluya çevirmeniz daha faydalı olabilir. Ancak sevginizi göstermek ya da kendinizi kabul ettirmek için para harcamanız gerekmiyor.

YENGEÇ
Başkalarına yardım etme amaçlı fikir, plan, duygu ve düşüncelerinizi paylaşmanız size yardımı dokunabilecek önemli pozisyondaki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Anlayışlı ve sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz. Farklı ve özgün olun.

ASLAN
Etrafınızdakilerle ilişkilerinizde daha sakin ve geri planda kalmanın faydasını görebilirsiniz. Aksi takdirde bazı kişiler sinirlerinizi bozabilir. İmajınıza zarar vermemek için kurallara veya düzenlemelere uymanız gereken hafta sonundasınız.

BAŞAK
Aşk hayatınızı geliştirebilecek aktiviteler yapabilir veya dinlenmeyi seçebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ortaya koymamanızda fayda var. Aksi takdirde kazananı belli olmayan tartışmalar içerisine girebilirsiniz.

TERAZİ
Bu hafta sonu seçeceğiniz yolları açıkça dile getirebilir, diğerlerini de ilgilendiren maddi başlıklı konuları açıklığa kavuşturabilirsiniz. İstediğiniz müddetçe, yapabileceğiniz çok şey var, kendinizi kısıtlamamalısınız.

AKREP
Aşk hayatınız ve romantizm ön planda. Maddi başlıklı konulara duyguları karıştırmak doğru olmayabilir. Sizi rahatsız eden bazı durumları giderebilmek için aşırı harcama yapma riskiniz var. Ancak, bu durum sizi duygusal anlamda üzebilir.

Haberin Devamı

YAY
Bu hafta sonunda yaptıklarınızla gurur duyabilirsiniz veya yaptığınız işlerde gururlu davranmanız olumlu değişiklikleri gündeme taşıyabilir. Fiziksel anlamda yapacağınız değişiklikler de kendinize güveninizi artırmanızı sağlayacaktır.

OĞLAK
Ailenizi ilgilendiren konulara ciddiyetle yaklaşabilir, bu alanda bazı konuları emin bir zemine oturtmak için fikirlerinizi ve planlarınızı yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Maddi anlamda kazançlı çıkacağınız durumlar söz konusu olabilir.

KOVA
Bazı fırsatları kaçırmak istemiyorsanız, duygusal hassasiyet içeren konuları acilen halletmenizde fayda var. İş, ev ve sosyal hayat arasında bir denge kurmanız gerekiyor. Bu sayede siz dahil herkes daha fazla mutlu olabilir.

Haberin Devamı

BALIK
Başkalarının işlerinize karışmasına izin vermemelisiniz. Kendi seçiminizi kendiniz yapın. Beklenmedik kaynaklardan gelen paralar, hediyeler veya jestler söz konusu olabilir. Yeni bir macera maddi kazanç vaat ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları