Özgün fikirler

İstekleri artan kişiler veya yetişilmesi gereken konular biraz zorlayıcı olabilir.

Haberin Devamı

Uzman veya tecrübeli kişilerin fikirlerine danışabileceğimiz bir gündeyiz.
Sabah saatlerinde, fikirlerimizi açıkça ve istediğimiz şekilde ifade edebiliriz. Bilgi edinmek için uygun saatlerdeyiz. Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir. Saat 14.00 sonrası ise, halsizlik, kararsızlık, isteksizlik, ne yöne gideceğini bilememe durumu ve belirsizlikler gündeme gelebilir.
Yine de Merkür’ün olumlu açıları, dün yazdığımız etkileri hayatlarımızda uygulamamıza olanak sağlayacak ve anlaşmalar, yazışmalar, görüşmeler, sınavlar, raporlar, işle, parayla, ticaretle ilgili konularda faydalı adımlar atmamızı destekleyecektir. Olaylara farklı yaklaşıyoruz, özgün fikirlerimiz var. Yaratıcılığımız da oldukça yüksek.
Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın... 

Haberin Devamı

Koç
Bugünlerde, entelektüel paylaşımlar, kültürel ya da sanatsal aktiviteler artıyor. Hayattan keyif alıyorsunuz ve yaratıcılığınız çok yüksek olabilir.

Boğa
Bugünlerde, ısrarcılıktan uzak durmalı ve sizi tartışma ortamlarına çeken kişilere aldırmamalısınız. Hafta sonunda ise, sempatikliğiniz ve çekiciliğiniz işlerin hızlı akmasını sağlayabilir.

İkizler
Bugünlerde, sosyal hayatınız ön planda ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sürpriz telefonlara, haberlere, tekliflere veya fikirlere hazır olun! Yaratıcılığınız hafta sonunda da yüksek ya da yaratıcı fikirleriniz iş hayatınızda ödüllendirilebilir veya karşılık görebilir.

Yengeç
İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kafanız fikirlerle dolu, enerjiniz çok yüksek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Ancak, bu esnada çevreye rahatsızlık vermemek için gayret göstermeniz gerekebilir.

Aslan
Bugünlerde, sevgi temalı ilişkilerinizi besleyecek sürpriz seyahatler, programlar veya mesajlaşmalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Yaratıcılığınız yüksek.

Haberin Devamı

Başak
Gergin veya endişeli haftanın ardından, kalıcılığı olacak anlaşmalar, ani kazançlar veya kârlı alışverişler söz konusu. Herkesi etkilemenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirler aklınıza gelebilir.

Terazi
Bugünlerde, yaratıcılığınız çok yüksek veya partnerinizin ya da arkadaşlarınızın hoş sürprizleri sizi sevindirebilir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız sizinle vakit geçirebilmek için yarışabilirler. Siz de onları dinlemekten keyif alabilirsiniz.

Akrep
Bugünlerde, otorite konumundaki kişilerle gerginlik yaşanabilir veya yüzleşilmesi gereken kişiler veya durumlar olabilir. Sosyal anlamda aktif hafta sonunda ise arkadaşlarınızla sırlarınızı paylaşabilir veya sırlarına ortak olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
Yaratıcılığınız çok yüksek. Sürpriz fikirleriniz ya da ortaya koyduğunuz işlerle göz doldurabilirsiniz. Yani, yoğun başlayan haftanın ardından fırtına dindiğinde her şey yoluna girmiş olacaktır. Hafta sonunda ise, eviniz ve ailenizle ilgili konular gündemde.

Oğlak
Teknolojik aletler alabilir veya farklı alanlarda teknolojiden yararlanabilirsiniz. Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir. Başkaları veya sosyal yaşamınız için gereğinden fazla harcama yaptığınızı fark edebilirsiniz.

Kova
Yaratıcılık gerektiren işler açısından verimli ve olumlu gelişmelere açık zamanlardasınız. Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Balık
Kalıcı sözler vermek veya imzalar atmak için kısmen daha uygun birkaç gün. Bugünlerde yapılacak anlaşmalar uzun vadeli olabilir. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda hoş gelişmeler, haberler ya da sürprizler söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları