Mars Kova’ya, Venüs Oğlak’a geçiyor

Bu hafta Güneş’in durduğu nokta, başarma isteğimizi artırıyor. Amaçlarımız, hedeflerimiz veya istediğimiz şeyler için kararlılıkla ilerliyoruz.

Haberin Devamı

Bu süreçte normalde takıntılı veya saplantılı gibi görüneceğimiz işler aslında inatla başarıyı elde etmek anlamına gelebilir ya da bazı hedeflerimize ulaşabilmek için saplantılarımızdan vazgeçebiliriz. Hedeflerimize ulaşmak, işlerimizi halletmek ve istediğimiz konularda gücümüzü gösterip başarıya ulaşmak için uygun bir hafta.
Önemli pozisyondaki kişilerden faydalı tavsiyeler alabiliriz. Kötü alışkanlıklarımızdan, lüzumsuz inadımızdan veya işimize yaramayan şeylerden vazgeçmek için güzel bir haftada olacağız.
Başkalarını etkilemekte veya gücümüzü olumlu anlamda hissettirmekte zorlanmayacağımız günlerdeyiz. Karşılıklı etkileşim ve çekicilik artıyor.
Artan bu gücü kötüye kullanmayalım. Tam tersi gücümüzü başkalarına yardım etmek için değerlendirmemiz durumunda akıl almaz yararlar sağlayabiliriz.
Gizemli olayları çözmek, gizli bilimlere, spiritüel ve mistik konulara zaman ayırmak veya merak duymak için uygun hafta. İlişkilerin psikolojik boyutu değerlendirilebilir veya astrolojiye duyulan ilgi de artabilir.
Bu hafta Mars Kova’ya, Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki beş hafta boyunca, insani ve sosyal yardım projelerinde kendimizi gösterebilir, teknolojik, bilişimle ilgili konularla vakit geçirebilir ve sosyal yaşamımızda hareketlenebiliriz.
Duygusal konularda ise temkinli olacağımız, daha gerçekçi ilişkiler arayacağımız, yaşça büyük ya da konusunda uzman veya tecrübeli kişilerle diyaloglarımızın artabileceği bir aylık sürece giriyoruz. Geçen hafta yazdığımız etkiler de devam ediyor.
Ay’ın Venüs ve Neptün’le iletişimi ise, Amerikan seçimlerinde sonuçların tekrar sayıma gidebileceği veya sonuçların hemen açıklanamayacağı pozisyonlarını akla getiriyor.

Haberin Devamı


Koç
Bazı plan veya projelerinizin nasıl ilerleyeceği konusunda kafanız net olabilir ama yine bazı kişilere danışmanızda fayda var. Bu anlamda her tür kaynağı dikkate almalı. 10 Kasım romantik tarafınız iş görüşmelerindeki pazarlıklar veya özel yaşamdaki buluşmalar esnasında işinize yarayabilir. 12 Kasım’da kendinize güveniniz çok yüksek, bu da girişimlerinizi artırıyor olabilir.

Haberin Devamı

Boğa
Bu hafta, arkadaşlarınızla birlikte hareket edebilir, desteklerini alabilirsiniz. Dolayısıyla, fikirlerinizi açıkça paylaşabilirsiniz. Sırlarınız veya planlarınız emin ellerde olacaktır. 12 Kasım civarı artan haber ve iletişim trafiği, seyahatlere, yeni şeyler öğrenmeye ve yeni kişiler tanımaya açık bugünleri daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

İkizler
Bugünlerde, ilginç kişilerle karşılaşabilir, ilginç sohbetler içerisine girebilirsiniz. Aşk hayatınızda olaylara esprili yaklaşımlarınız ilişkinize renk katabilir. 10 Kasım civarında, yeni seyahatlere çıkabilir, ufkunuzu genişletecek aktiviteler yapabilir, sevdiklerinizle bolca vakit geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
Acelesi olmayan işleri veya ağır görevleri bir kenara bırakmanızda fayda var. 13 Kasım civarında şaibeli veya çelişkili durumlar aile üyelerinizle veya yakın çevreden kişilerle anlaşmazlıklara neden olabilir. Bir süredir ertelenen sorunlar ya da olumsuz gelişmeler tartışmaların asıl sebebi olabilir. Görmezden gelinmeye çalışılan şeylerle yüzleşilmesi gerekebilir.

Aslan
Tüm iyi niyetinize rağmen, size karşı çıkan kişiler sizi şaşırtabilir. Güven kazanmak veya olumlu etki bırakmak için daha fazla gayret göstermeniz lazım. Buna rağmen, sizden hoşlanmayan kişiler varsa, bırakın hoşlanmasınlar. Enerjiniz veya hayattan beklentileriniz azalabilir. 12 - 17 Kasım arası, sosyal anlamda aktif ve ön planda olacağınız bir zaman aralığı.

Haberin Devamı

Başak
Aşk hayatınızı renklendirecek fırsatları çekingen tavırlarınızla kaçırmayın. Kendinize koyduğunuz sınırları kaldırmanız durumunda, neler kaçırdığınızı daha iyi görebilirsiniz. Hayatın tadını çıkartmak isteyeceğiniz günlerde olacaksınız. 9-10 Kasım tarihlerinde hayattan mucize beklemek doğru olmayabilir. 12 Kasım’da yaratıcılık yüksek, sosyal yaşam ya da aşk hayatında renk var.

Terazi
Bu hafta özellikle hafta ortası civarında, konsantrasyon problemleriniz veya belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıklarınız olabilir. Hayallere dalmak veya dalgınlıklar, yapılması gereken onca işin gecikmesi ve olası problemler anlamına gelebilir, unutmayın! Toparlanıp işe koyulmalısınız.

Haberin Devamı

Akrep
Sosyal çevrenizden veya geçmişten bazı kişilerle aranızda garip bir enerji oluşabilir. Bu enerjiyi doğru kullanırsanız sizin için çok faydalı olur, yanlış yönetirseniz gergin durumları körükler, unutmayın! 9-10 Kasım tarihleri sizi yoldan çıkarmaya veya yanlış yola sokmaya çalışan kişilere veya tam tersi, başkalarını yanlış yönlendirmemeye dikkat etmelisiniz.

Yay
Bugünlerde maddi anlamda planlamalar veya bütçe yapabilir ya da halihazırda bu tür planlarınız varsa katkı payı üzerinde oynamalar yapabilirsiniz. Zorlu günler için birikim yapmanızda fayda var. Zira, yakında her şey eskisi gibi gitmeyebilir. 9-10 Kasım tarihleri bazı kişilerle yüzleşecek enerjidesiniz.

Oğlak
Uyguladığınız taktiklerin ve yöntemlerin başarısı bugünlerde yüzünü gösterebilir. Detaylara hakim ve hedef odaklı olmanın faydasını göreceğiniz, mutluluğunuzun artacağı günlerde olacaksınız. 9-10 Kasım civarında, planlar ve fikirler yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Yavaş dahi ilerlese yeni plan ve projeler konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kova
Bazı şeylerin nedenlerini anlamakta zorlanabilir ve bu amaç uğruna mücadele etmekten yorulabilirsiniz. Ancak, yolu takip etmekten vazgeçecek değilsiniz. 10 Kasım civarında hayallere dalabilir, gerçekle hayal arasındaki farkı karıştırabilir ya da yanıltıcı olaylar nedeniyle yanlış kararlar verebilirsiniz. Siz yine de hayalci tarafınızı koruyun.

Balık
Kendiniz için bir şeyler yapmak isteyebilir, kendinize zaman ayırabilir, zevk aldığınız aktivitelerle vakit geçirebilir, kendinizi biraz şımartabilirsiniz. Size yardımcı veya destek olan kişiler söz konusu olabilir. 12-13 Kasım tarihlerinde ekip çalışmalarına, işbirliklerine veya grup aktivitelerine önem vermenin olumlu sonuçlarını görebilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları