Mars doğru harekete geçiyor,tersliklerdüzeliyor!

Haftanın en önemli olaylarından biri nisan ayında geri hareketine başlayan Mars’ın doğru harekete geçmesi olacak. Bu süreçte çoğumuz biraz hırpalandık, yıpratıcı enerjilere maruz kaldık, işler istediğimiz gibi veya istediğimiz hızda gitmedi, hepimizde bir isteksizlik, halsizlik vardı.

Haberin Devamı

Müjde! Hafta ortasından itibaren rahatlamaya ve eski parlak görünümümüze kavuşmaya başlıyoruz. Hız kazanacağız. En önemlisi, o tarihten itibaren ters giden işler yavaş yavaş düzelmeye başlayacak. 

Ancak, dikensiz gül bahçesi haftası değil yine... Zira, Satürn ve Neptün’ün kafa karıştıran, belirsizliklere yol açan; ne tarafa gideceğine karar verememe, ne olduğunu anlayamama, beklentilerin karşılanmaması, hayal kırıklıkları, tutulmayan sözler, yanlış anlaşılma, yanıltılma ve aldatılma etkisi hâlâ devam ediyor.
Konsantrasyon sorunlarımız yok değil. Yanlış anlaşılmalara bağlı sorun yaratabilecek adımlar atma olasılığı da yüksek. Ancak dedik ya Mars doğru harekete geçiyor, yine de daha fazla odaklanma ve işlerimizi istediğimiz gibi halletme şansımız olacaktır.
Yüksek enerjimizi ve öfkemizi kontrol etmemiz gerektiğini ise unutmayalım!
Merkür’e göre yorumlarsak, bugünlerde çıkılacak seyahatler her zaman hatırlanılacak türde seyahatlerden olabilir. Sosyalleşmek, internetten ve sosyal medyadan faydalanmak ve girilen çevrelerin vereceği fikirlerle yaratıcı olmak da kolaylaşacaktır.
Zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. Heyecan verici haberler, bilgiler veya konuşmalar ön plana çıkabilir. Olaylara farklı açılardan yaklaşmak askıda kalmış sorunların çözülmesini veya kaybolan eşyaların bulunmasını da sağlayabilir.
Yengeç burcuna gececek olan Merkür, sezgilerimizi güçlendirebilir, geçmişle bağlantılı olayları, kişileri veya anıları ön plana çıkarabilir. Ev ve aile temalı işlerle ilgileneceğimiz bir süreç başlıyor diyebilirim.
Venüs’ün hem olumlu hem de olumsuz görünümleri ise aşk hayatımız, sevgi temalı ilişkilerimiz, güzellik, estetik, sanat ve ekonomi başlıklı konularda bir taraftan sürprizler, hoşluklar, yenilikler yaşanırken, birbirimize yardımcı olma, affetme, ilişkileri onarma isteğimizi artırırken; diğer taraftan problemler, gerilimler, hırpalayıcı durumlar ön plana çıkıyor.
Aşırı sahiplenme, dominant role soyunma, kıskançlık veya güç mücadelelerine bağlı dramatik durumlar ortaya çıkabilir. Kötü alışkanlıkları olan veya kötü niyetli kişilerden uzak durmamız, ilişkilerde takıntılı bir tavır geliştirmemeye çalışmamız ve sakinliğimizi korumamız doğru olur.
Zaten hafta sonuna doğru Neptün’ün diyalogları yumuşatan, romantizmi artıran, sevgiyi paylaştıran ve manevi yönümüzü ön plana çıkaran etkisi, olumsuzlukları minimalize ederek birbirimizi sevmemizi ve işlerin yolunda gitmesini kolaylaştıracaktır.
Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

KOÇ
Ayın son günlerinde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz, ama hepsini bertaraf etme şansınız olacak. Yenilikler, aile ilişkileri, evle ilgili alım satım, tadilat gibi konular ve keyifli diyaloglar ön planda. Temmuzda, beklediğiniz büyük gün sonunda geldi gibi hissedebilirsiniz. Tüm gayretlerinizin karşılığını almak hoşunuza gidecek. Başarılarınızın tadını çıkarmaya başlıyorsunuz.

Haberin Devamı

BOĞA
Uzlaşmacı ve ilişkilerde anlayışlı olabileceğiniz günler. Pazarlık yapmayı gerektiren işlerle uğraşmanız gerekebilir. İşinize yarayan pazarlıklar yapabilirsiniz ama riskli adımlar atmayın. Zor bir ay geride kalıyor. Temmuz ayının ilk günlerinde istediğiniz her şeye sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, sevdiğiniz şeylerin ve kişilerin etrafınızda olması hoşunuza gidebilir.

İKİZLER
Bugünlerde rüyalarınızda bir miktar artış olabilir ve siz de bunu fark edebilirsiniz. Hayalgücünüz de yakın geçmişe oranla çok daha yüksek olabilir. Hayal kurmak güzel ama bana kalırsa hayallere dalıp gerçekle bağlantıyı koparmamakta büyük fayda var. Ayın son günlerinde ani gelişen veya beklenmedik tavırlarınız size zarar verebilir. Dolayısıyla, belli çizgide ilerlemekte yarar olacaktır.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Bugünlerde tutarsız, saygısız kişilerle muhatap olabilirsiniz, ağırlığınızı koruyun. Sevgi temalı ilişkiler, çocukları ilgilendiren konular ve yaratıcılık gerektiren işlerde yaşanan sorunlar sonlanabilir. Temmuza sevgi temalı ilişkiler açısından canlandırıcı etkilerle başlıyorsunuz. 3 Temmuz ve devamında yeni şeyler öğrenmek isteyebilir, eğitim hayatınızı ön plana alabilirsiniz.

ASLAN
Maddi anlamda desteklendiğinizi veya bazı kişiler sayesinde maddi açıdan farklı koşullara kavuşmaya başladığınızı görebileceğiniz günlerdesiniz. Rüyalarda artış var. İştahınız açılıyor. Temmuz ayına kafa karışıklıklarıyla başlayabilirsiniz, bazı konular net olmayabilir. Daha esnek düşünmek, gerçekleri bulmanızı kolaylaştırabilir, ama ikinci hafta her şey geride kalacaktır.

Haberin Devamı

BAŞAK
Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz, çocuklarınızla ilişkileriniz ve yaratıcılık gerektiren işleriniz açısından desteklendiğiniz tarihlerdesiniz. Ayın son günlerinde, sosyal hayatınız canlanıyor veya arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor. Bu ivme, temmuz ayının üçüncü haftasına kadar devam ediyor olacak. Sosyal çevrenizce de destekleneceksiniz.

TERAZİ
Yardımsever yapınız imajınızı güçlendirmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir. Aile ilişkileriniz de düzeliyor. Ayın son günlerinde sosyal anlamda çok iyisiniz. Bazı arkadaşlarınızı bir araya getirebilir, tanışmalarına vesile olabilirsiniz, ama bu arada çok dikkatli olmalısınız. Temmuz ayına sosyal kelebekler olarak başlayıp, enerjinizi nereye harcayacağınızı şaşırabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP
Haziranın son son günlerinde işlerinizi bozmaya çalışan ya da sizi sinirlendiren kişiler karşınıza çıkabilir. Belli konularda ılımlı davranır gibi görünmenizde sakınca yok ama yeter ki dağılmayın. Temmuz ayının ilk günlerinde de ilişkileriniz zorlanabilir. Hemen moralinizi bozmayın sakın... Bir sonraki hafta daha güzel şeyler sizi bekliyor, meraklanmayın.

YAY
Bugünlerde, bazı başlıkları veya parçaları atlamanız nedeniyle belli başlı olayları çözmekte zorlanabilirsiniz. Geri dönüp ya da yeniden düşünüp eksikleri tamamlamanız gerekiyor. Temmuz ayının ilk haftasında ise nerede hareket orada bereket havasındasınız. İçiniz içinize sığmıyor ve yeni yerler görmek, yeni kişilerle tanışmak, dünyanın keyfini çıkarmak istiyor olabilirsiniz.

OĞLAK
Bugünlerde kârlı alışverişler, pazarlıklar söz konusu olabilir. Bazı konularda başarı sağlamak için belli kişilerin izinden gidiyor olabilirsiniz ama emirlere uygun davranmak aslında mizacınıza ters. Temmuzun ilk günlerinde inisiyatif kullanmalı, kontrolü ele geçirmeli ve kendiniz için yararlı şeyler yapmaya çalışmalısınız. Seyahatler, eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler ön plana çıkıyor.
KOVA
Fikirlerinizi paylaşmanızda fayda var. Bu sayede imajınızı olumlu etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. 29 Haziran civarında sevdiğiniz kişileri mutlu etmek için yapamayacağınız şey yok. Özverili yapınız takdir edilmenizi sağlayacak. Temmuza iş hayatıyla ilgili olumlu etkilerle başlıyorsunuz. Maddi anlamda da güzel gelişmeler yaşanabilir. Ancak ilişkilerde gerilim ön planda, dikkat!

BALIK
Bugünlerde, imajınızı yenilemek veya dış görünüşünüzde bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Ayın son günlerinde sezgileriniz çok kuvvetli olacak ve bunlar sizi yanıltmayacaktır. Temmuz ayının ilk günlerinde ise aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili başlıklar veya yaratıcılık gerektiren işleriniz açısından olumlu gelişmelere, keyifli aktivitelere açıksınız.

Yazarın Tüm Yazıları